LG G4, unul dintre cele mai așteptate smartphone-uri Android de anul acesta, ar putea fi lansat pe 28 aprilie în cadrul unui eveniment oficial, conform CNet. Cei de la LG au trimis invitațiile oficiale la eveniment, iar ziariștii sunt convinși că este vorba de următorul vârf de gamă al companiei sud-creene. Să vedem dacă zvonurile se confirmă.

Invitatia oficiala la evenimentul de lansare LG G4
Invitatia oficiala la evenimentul de lansare LG G4

LG G4

În mod tradițional, modelele LG din seria G au oferit dotări peste media industriei, la un preț mai bun decât flagship-urile Samsung sau Apple. Optimus G a fost un terminal excelent și a avut cea mai bună cameră foto la vremea lui. LG G2 a adus un ecran excepțional și dotări foarte bune, fiind printre cele mai bune terminale în 2013. Anul trecut LG G3 a avut ecran 2K și cameră cu focus laser.

Sunt convins că LG G4 nu va dezamăgi. Lansarea va fi în cadrul unui super-eveniment organizat în șase orașe: New York, Londra, Paris, Seoul, Singapore și … Istanbul. Invitația prezentată de cei de la CNet nu spune mult, pare să sugereze că LG G4 va fi acoperit cu piele… “See the Great, feel the great” este sloganul, de unde și ideea că este vorba despre G4.

S-a zvonit de asemenea că LG G4 va prelua curbura de la LG Flex 2, ceea ce n-ar fi rău deloc. Iar pentru a avea un flagship adevărat, cei de la LG au nevoie de materiale mai bune decât plasticul, după cum s-a văzut în ultimii ani. În zona premium nu prețul este esențial atunci când oamenii decid să facă o achiziție.

Cam aceste sunt zvonurile, se știe deja că LG va folosi Snapdragon 810 pentru vârful său de gamă, au fost primii care au apărat procesorul de criticile Samsung. În rest, așteptăm să vedem care din zvonurile despre LG G4 se confirmă și care nu.