LG Electronics si Prada au lansat primul telefon mobil cu ecran tactil (touchscreen) incorporat. Telefonul Prada de la LG, KE850, cu un design sofisticat si dotat cu prima interfata senzitiva reprezinta o adevarata revelatie pentru industria de profil.

front-flat1_20070118104240

LG si Prada au acordat o importanta deosebita fiecarui aspect legat de produs, de la dezvoltarea telefonului mobil la strategia de marketing, imbinand atentia pentru detalii si calitatea de necontestat a designul-ului Prada cu tehnologia inovatoare oferita de terminalele mobile LG. Alaturi de designul de lux, telefonul Prada de la LG ofera consumatorilor o adevarata experienta extra-senzoriala prin interfata senzitiva, prin numarul mare de tonuri muzicale incluse, de accesorii dar si datorita husei din piele eleganta, inspirata de arta traditionala a clasicilor italieni.

 

Telefonul Prada de la LG introduce prima interfata senzitiva care inlocuieste clasica tastatura, transformand simpla utilizare a telefonului mobil intr-o adevarata experienta tactila. Alaturi de display-ul LCD de dimensiuni mari ce maximizeaza impactul vizual, consumatorii beneficieaza de o serie de dotari principale ale telefonului care includ camera video de 2 mega pixeli cu lentile Schneider-Kreuznach incorporate, video player si totodata, capacitatea de vizualizare documente. Mai mult, aceste dotari completeaza design-ul simplu si elegant al telefonului.

Iconurile stralucitoare de pe fata telefonului dispar atunci cand acesta nu este utilizat, lasand locul exteriorului de un negru intens. KE850, telefonul ultraslim, cu grosimea de doar 12 mm, incorporeaza un numar mare de dotari multimedia – player MP3, functia multitasking pentru trimiterea de mesaje si cardul de memorie extern ce suplimenteaza capacitatea memoriei permitand stocarea mai multor imagini, fisiere cu muzica si videoclipuri.

Cu un pret pornind de la 600 de euro, telefonul Prada de la LG va fi disponibil pe pietele din Marea Britanie, Franta, Germania si Italia incepand cu sfarsitul lunii februarie, urmand, la sfarsitul lunii martie, introducerea sa pe pietele din Asia – Hong Kong, Taiwan si Singapore. Versiunea pentru Coreea va fi lansata in al doilea semestru al anului 2007.

Design
– Bar
– Design simplu si slim
– LCD de dimensiuni mari si ecran senzitiv, fara tastatura clasica si tasta de navigare
– Design unic: negru, simplu si neted, fara butoane
– Touch Screen
– Tastatura senzitiva: tastatura senzitiva devine invizibila cand terminalul nu este utilizat, oferind un aspect simplu si unic
– Dimensiuni: 98.8 — 54 — 12 mm

Citeste mai mult!