LG lanseaza noul terminal mobil KU580 Chocolate Multimedia, un telefon mobil cu ecran LCD panoramic, design exceptional si o multitudine de functii audio dedicate. Astfel, gama LG Chocolate se largeste cu un telefon dotat cu functii deosebite. LG KU580 confirma o data in plus angajamentul companiei LG de a oferi prin produsele sale tehnologie avansata si design inovator. Imbinand player-ul muzical dedicat cu design-ul stylish de referinta, noul terminal multimedia urmareste succesul repurtat de telefonul LG Chocolate prin design-ul minimalist, carcasa de un negru glossy si tastatura senzitiva.

Telefonul ofera utilizatorilor o experienta muzicala extraordinara datorita MP3 player-ului incorporat care suporta sunet 3D si datorita functiei Personal Music Composer. Totodata, dispozitivul permite conectarea la computer-ul personal, facilitand astfel transferul de melodii direct de pe PC-ul propriu pe telefonul mobil. ÃŽn plus, Chocolate Multimedia dispune de functia de selectare a copertii albumului muzical, pasionatii de muzica putand astfel vedea coperta albumului ascultat direct pe display-ul telefonului, in timp ce asculta melodiile albumului.

Mai mult, LG KU580 Chocolate Multimedia dispune de taste speciale, dedicate ascultarii de muzica, radio, precum si modul avion. Cu ajutorul acestor taste, utilizatorii pot accesa printr-un simplu click MP3 player-ul; atunci cand telefonul este in mod avion, functia radio este inactiva, insa consumatorii pot folosi in siguranta restul functiilor ce nu implica comunicarea, fara a crea interferente cu echipamentele sensibile.

Pentru un plus de satisfactie, terminalul elegant dispune de un unghi generos de vizualizare ce transforma vizionarea fisierelor video intr-o experienta uimitoare! Ecranul LCD panoramic al telefonului Chocolate Multimedia permite utilizatorilor sa se bucure de o imagine clara a continutului video, de cea mai inalta calitate. Prin tehnologia Wireless EDGE si UMTS, cu o viteza de 3 ori mai mare decat cea a GPRS-ului, utilizatorii au posibilitatea de a downloada extrem de usor fisiere.

Pe larg!