LG Prada 3, terminal despre care circulă zvonuri de ceva vreme ar urma să fie prezentat oficial astăzi, scrie Dorian pe Mobile-News.ro. Mi-a plăcut tare mult LG Prada, primul touchscreen apărut înaintea iPhone, dar ducea lipsă de un sistem de operare foarte bun, iar acum vine cu Android.

LG Prada 3
LG Prada 3

LG Prada 3 este un terminal Android elegant, atât carcasa cât și tema interfeței fiind bazată pe monocromie. Plus o platformă hardware bună, Texas Instruments OMAP 4430 care oferă un nucleu dual-core ARM Cortex-A9 tactat la 1GHz și un procesor grafic PowerVR SGX540, la care se adaugă un ecran de 4,3” cu rezoluție WVGA și panou IPS cu o luminozitate respectabilă de 800 cd/m2.

Are și cameră foto de 8 megapixeli, stocare internă de 8GB cu slot MicroSD auxiliar, conectivitate 802.11b/g/n, Bluetooth 3.0, HSPA+ și NFC.

Dragomir (OLD)

Contul vechi (my old account).

Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Pot fi contactat pe email [email protected]
NU SUNT SERVICE SAU MAGAZIN !