Producatorul sud-coreean LG a lansat pe piata un model super de telefon mobil 3G care imbina designul excelent cu functiile multimedia dorite de toata lumea, scrie editia britanica a T3. Arata foarte bine intr-adevar si are o rotita de navigare care poate fi folosita pentru mixarea muzicii ca un DJ adevarat. Are aproape aceleasi dimensiuni ca Sony Ericsson W810i si este un telefon dedicat muzicii. Vine in pachet cu un card de 512 MB, dar i-ar prinde bine un Micro SD de 2 GB. LG U400 are patru aplicatii soft diferite pentru muzica, precum si casti dedicate, dar care nu au primit note prea bune in testele realizate de britanici.
Ca si alte telefoane inteligente are neplacerea de a rula toate aplicatiile in acelasi timp, iar apoi utilizatorul se poate muta de la una la alta cum doreste – daca le mai poate gasi – dupa cum scrie revista specializata in tehnologie si gadgeturi.
Pentru retelele 3G are camera video dedicata pentru apelurile video, iar downloadul de muzica merge chiar ok.

Sursa: PCForum

Concurs! Dai subscribe și câștigi. Apasă play:

Dragomir (OLD)

Contul vechi (my old account).

Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Pot fi contactat pe email [email protected] și telefon 0769.066.003.