LG V20 este unul dintre cele mai așteptate terminale smartphone la finalul acestui an. Va fi primul telefon cu Android 7.0 Nougat, preia design-ul și ambiția modelului LG V10 și merge mai departe.

lg-v20-3d-render-1

Anul acesta este pentru prima oară când Android 7.0 vine prima oară pe un terminal LG. Pînă acum Google lansa primul terminalele Nexus, abia apoi veneau și partenerii cu alte modele. E drept, utilizatorii Nexus pot face deja upgrade la Android 7.0, dar nu avem terminale Nexus noi.

LG V10 a fost primul terminal smartphone premium de anul acesta care a adus ideea de două ecrane în loc de unul și de display “always-on”. Are într-un colț un mic ecran alb-negru pe care se pot afișa notificări și informații fără să mai accesezi ecranul mare al telefonului. Cu alte cuvinte crește autonomia și permite utilizarea telefonului mai mult timp.

LG V20 va continua linia V10 cu o mulțime de noutăți interesante. În primul rând, pe partea de sofware, telefonul va fi “tunat” special să ruleze mai eficient Android 7.0. Cel puți așa spun oficialii LG.

Apoi, telefonul va avea tehnologie de sunet Bang & Olufsen. Telefonul are în cutie și un set special de căști B&O pentru a asculta muzica favorită la cele mai înalte standarde. De asemenea, pentru fanii muzicii digitale, telefonul va integra un amplificator DAC pe 32 de biți, cu o soluție furnizată de compania ESS Technology.

Acum sunt curios: oare se va lansa LG V20 la IFA Berlin? Eu zic că da…