LG Y70, un model smartphone de nivel mediu care continuă seria L, a fost dezvăluit online, dar deocamdată totul este la nivel de zvonuri. Terminalul, cu un design bun, ar urma să aibe dotări de nivel mediu și un preț accesibil. Ar putea fi lansat chiar la Mobile World Congress, conform GSMArena. Sunt câteva detalii însă care merită luate în seamă.

LG L70 - precursorul din 2014
LG L70 – precursorul din 2014

Sursa foto: Gizbot.

LG L70 este precursorul lui Y70, conform zvonurilor. Noul model, care va fi prezentat la MWC 2015 la Barcelona, va avea un display de 4,7 inch, cu rezoluie 720p, sistem de operare Android 5.0 Lollipop, iar alte detalii nu sunt cunoscute. Comparativ, LG L70 avea ecran de 4,5 inch cu rezoluție WVGA, precum și Android 4.4.2.

LG Y70 ar urma să fie modelul care va face volume mari, nu versiunea de top de la LG. Anul acesta așteptăm deja LG G4, iar eu cred că va fi un smartphone excelent, ca și modelele precedente. G2 și G3 au demonstrat că LG poate face terminale la fel de bune ca Samsung sau HTC.

ads

LG Y70 a fost dezvăluit pe un site de importuri pe care apar des astfel de terminale transportate înainte de lansarea oficială. De altfel este menționat pe transport că sunt terminale pentru teste.

Via MyLG