Motorola Moto G 5G a fost lansat oficial azi. Noul dispozitiv completează modelul Moto G 5G Plus. aduce conectivitatea rapid a rețelelor 5G la un preț accesibil.

Motorola a folosit expertiza în segmentul terminalelor de preț mediu pentru a lansa Moto G 5G – telefonul care continuă misiunea Motorola de a democratiza accesul la tehnologia 5G și care, în același timp, depășește așteptările uzuale pentru un telefon din gama medie, stabilind un nou standard de experiență pentru cameră, baterie și afișaj. Telefonul este echipat cu platforma mobilă Qualcomm Snapdragon 750G 5G, un chipset care permite conectivitate 5G de mare viteză și funcții AI, totul pentru experiențe optimizate și performanță îmbunătățită chiar și pentru sarcinile cele mai intense.

Sistemul triplu de camere al lui Moto G 5G este dotat cu o tehnologie uimitoare pentru fotografii incredibil de vii și dinamice, indiferent de situație. Senzorul principal de 48 MP cu tehnologie Quad Pixel ajută fiecare scenă să strălucească, chiar și în condiții de luminozitate redusă4, în timp ce obiectivul ultra-larg încadrează de 4 ori mai mult, astfel încât nici un detaliu din fotografie nu este pierdut. Camera dedicată Macro Vision permite apropierea de 5 ori mai mult față de subiect în comparație cu un obiectiv normal. În plus, camera frontală de 16MP cu o dimensiune de pixel 2,0 μm, surprinde instantanee demne de Instagram, datorită tehnologiei Quad Pixel.5

moto g 5G este alimentat de o baterie de 5.000 mAh pentru o autonomie de peste două zile cu o singură încărcare, iar chipset-ul Snapdragon 750G îmbunătățește eficiența energetică, astfel încât conectivitatea 5G să nu afecteze durata de viață a bateriei. Mai mult decât atât, încărcătorul TurboPower de 20W permite o încărcare pentru 10 ore de utilizare în doar 15 minute.6

Ecranul impunător de 6,7″ MaxVision FHD+ al lui moto g 5G impresionează prin tehnologia HDR10 care oferă culori vii, realiste, cu luminozitate îmbunătățită și contrast. În plus, raportul de aspect unic 20:9 oferă un design simplificat care se potrivește elegant cu ecranul generos.

Motorola se concentrează pe îmbinarea caracteristicilor hardware și software care transformă timpul petrecut pe telefon în timp plăcut, de calitate. Aplicația actualizată pentru cameră aduce acum cele mai utilizate funcții ale camerei în partea de jos a ecranului, la îndemână, pentru ca cele mai bune fotografii să poată fi făcute mai simplu și mai intuitiv. Videoclipurile vor străluci cu noile funcții, cum ar fi Spot Color – care permite păstrarea unor anumite culori în cadru sau Face Beauty – care aplică un filtru de matifiere pe fața persoanei din cadru. Un buton dedicat Asistentului Google de pe partea laterală a dispozitivului ajută în găsirea rapidă a răspunsurilor și în utilizarea lui moto g 5G doar prin voce. Noul dispozitiv rulează sistemul de operare Android 10, fără aplicații duplicate sau skin-uri incomode de software.

Moto G 5G vine cu My UX care include toate experiențele Moto pe care consumatorii le apreciază, precum și cu o varietate de noi caracteristici personalizabile, care permit utilizatorului să ducă muzica, videoclipurile și jocurile la nivelul următor, prin setări individuale și controale avansate. Se pot crea chiar propriile teme ale dispozitivului alegând dintre fonturile, culorile și formele de pictograme unice.

Moto G 5G va fi disponibil începând cu 5 noiembrie în Europa la prețul recomandat de 299.99 euro.