Motorola a anunțat azi disponibilitatea în România a noului smartphone Moto G30. La o săptămână după anunțarea dispozitivului în Europa, Moto G30 ajunge în magazine la preț de 999 lei. Noul smartphone oferă un sistem de camere cu senzor de 64 de megapixeli, dar și o baterie cu autonomie peste medie.

moto g30 pret lei

Moto G30 are și o cameră frontală de 13 megapixeli. Senzorul principal beneficiază de tehnologia Quad Pixel, care asigură fotografii clare și luminoase pe lumină slabă. Are modul Night Vision pentru fotografii mai clare, cu culori mai precise. Dispune de un obiectiv cu unghi larg de vizualizare de 118 grade. În plus are camera macro și senzor de adâncime pentru estomparea fundalului fotografiilor prin reglarea intensității.

Din specificațiile Moto G30

Display-ul lui Moto G30 are diagonala de 6.5″ și rezoluție HD. Totuși, are o rată de reîmprospătare de 90Hz. Terminalul dispune de stocare de 128 GB, dar se pot adăuga carduri de memorie de până la 512 GB.

Bateria este de 5000 mAh oferă autonomie de peste două zile printr-o singură încărcare. În plus, încărcarea TurboPower 20 oferă posibilitatea de a încărca mai repede. Circa 20 de minute la priză pot asigura pînă la 12 ore de autonomie susține producătorul. Procesorul este slăbuț, Qualcomm Snapdragon 662, fără performanțe și doar focus pe autonomie. Totuși, are 6 GB de memorie RAM, destul de ok la acest preț.

Moto G30 are încorporată tehnologia NFC pentru plăți rapide, doar activând cardul și ținând telefonul lângă un POS. Mai mult decât o bună și rapidă modalitate de a plăti, tehnologia NFC permite și partajarea către alte dispozitive a fotografiilor, videoclipurilor și documentelor din telefon.

Interfața My UX se bazează pe sistemul de operare Android de la Google și oferă setări personalizate. Sunt gesturi specifice fanilor Moto, precum aprinderea rapidă a lanternei printr-un simplu gest sau pornirea camerei cu o răsucire a încheieturii mâinii.

Moto G30 este disponibil începând de azi în România la prețul recomandat de 999 lei.