Lenovo a lansat zilele trecute Moto G4 pe piața din România, este a patra generație de dispozitive smartphone. Este primul care se lansează oficial pe piața din România.
Update: poți citi articolul review Moto G4 !

MotoG4-compressor

Moto G4 reprezintă o alternativă pentru utilizatorul interesat de raportul calitate/preț, de funcții maxime fără a plăti un preț foarte mare.
Terminalul are un ecran full HD de 5,5 inch și o cameră foto cu senzor de 13 MP, iar frontala pentru poze selfie este de 5 megapixeli. Bateria integrată este de 3000mAh și procesorul este octa-core, Snapdragon 617, cu 2 GB de RAM. Tehnologia specială TurboPower îți oferă șase ore de utilizare în doar 15 minute de încărcare. Versiunea de bază are 16GB, dar există suport pentru carduri de memorie microSD.

Moto G4 este disponibil în magazinele Orange la 19 euro alături de abonamentul Orange Me 25 sau la preț standard de 209 euro (TVA inclus).

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!