Motorola a lansat ieri telefoanele anunțate, Moto G, Moto X și un model nou: Moto X Style, un terminal de top, aș putea zice chiar competitor pentru Note sau i6Plus. Sigur, nu este nici cel mai puternic, nici cel mai bine dotat, dar este puternic și are un preț excelent.

Moto-X-Style-event-July-28-12-1280x720

Moto X Style are un ecran de 5.7 inch cu rezoluția 2K tot mai populară acum (2560×1440 pixeli). Exact ca ecranul Note de exemplu, are 520 ppi densitate, doar că este TFT LCD și nu Amoled. Ecranul a fost acoperit cu un gel rezistent la apă, are o certificare IP52, nu este submersibil, dar rezistă la ploaie destul de ok. Procesorul ales este Snapdragon 808, cel cu șase nuclee, utilizat de modele de top precum LG G4. Are două nuclee la 1.8GHz, precum și patru nuclee la 1.44 GHz. Acceleratorul grafic este Adreno 418, iar terminalul are 3GB de RAM.

Terminalul Motorola are versiuni de 16, 32 sau 64 GB, dar are integrat un slot pentru carduri microSD. Camera foto integrată este de 21 de megapixeli, cu o mulțime de tehnologii foto pentru imagini foarte bune. Camera frontală are senzor de 5 megapixeli. Platforma software este Android 5.1.1.

Acumulatorul Moto X Style este de 3.000 mAh, cred că se va descurca destul de bine. Prețul estimat pentru piața americană este de 399 dolari, probabil la noi ajunge pe la 1500 de lei.

Sunt curios dacă cei de la Lenovo vor lansa și în România modelele Motorola, acum după ce preluarea companiei s-a încheiat.

Sursa

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!