Motorola vrea să reînvie RAZR, ultimul său model de mare succes și să îl aducă în era smartphone. Vă ziceam zilele trecute că o să aibă un eveniment mare în care vor să relanseze gama smartphone, acum împreună cu Google. Mă rog, achiziția nu s-a finalizat, dar oricum. Mâine cică se lansează oficial RAZR 4G, noul hit al Motorola – puteți vedea un teaser mai jos. Ei zic că va fi mai subțire și mai rapid decât orice alt smartphone. Sunt curios cum se va compara cu Samsung Nexus Prime, care ar trebui să vină cu Android Ice Cream Sandwich sau cu alte terminale smartphone de top – arc S, Optimus și toate celelalte.

Poza este cu caracter informativ.

Motorola RAZR vs DROID
Motorola RAZR vs DROID

Motorola RAZR

Motorola RAZR a vândut circa 130 de milioane de unități de la lansarea în 2003 pînă la finalul ciclului de viață în 2007. A fost relansat de cinci ori, de fiecare dată cu un eșec. Acum vine cu platforma Android, procesor dual-core la 1,2 GHz, tehnologie HSPA la 42Mbps (ei zic 4G). Pe piața americană HTC domină vânzările de telefoane prezentate ca 4G, iar Samsung este la distanță pe doi. iPhone 4S nu suportă LTE sau HSPA+, modemul său fiind 3G+, la 14,4 Mbps.

Video teaser

Dragomir (OLD)

Contul vechi (my old account).

Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Pot fi contactat pe email [email protected]
NU SUNT SERVICE SAU MAGAZIN !