Motorola AuraMotorola a anuntat conceptul The Return to Artistry, prezentând un nou model de telefon mobil horror pe care il califica drept o frumuseţe clasică, atemporală. Va las sa va mai uitati o data la poza, vi se pare frumos? Vi se pare clasic? Parerea mea de necunoscator este ca Motorola si-a dezgropat iar un proiect mai vechi, care pe atunci avea doar forma asta si ecran patrat inserat si acum l-a facut cu ecran rotund. Nu e nicio inovatie si mai ales nu este un model care va avea succes. Poate sunt eu, ca de obicei, prea rau.

Va mai citez din comunicat: “inspirat de design-ul ceasurilor de lux şi de măiestria vechilor artizani, Motorola AURA este un terminal unic, care sfidează convenţiile şi redă aspectului şi realizării terminalelor mobile o dimensiune artistică. Fineţea detaliilor şi inovaţia – evidenţiată de primul ecran circular – fac ca AURA să ofere o experienţă inedită celor cu gusturi rafinate”.

Cine dumnezeu mai poate cumpara asa un telefon cand exista iPhone, Nokia 5800, N95 8GB, sau alte asemenea bijuterii mult mai complexe.

Disponibilitate
AURA va fi disponibil pe piaţa românească în Decembrie 2008 la distribuitorii autorizaţi. Preţul estimat este de 1400 Euro (fără TVA). Prezentarea terminalului poate fi vizionată la www.motorola.com/AURA. Pentru mai multe informaţii şi specificaţii tehnice, vă rugăm vizitaţi www.motorola.com/motoinfo.