Datorita popularitatii extraordinare a modelului RAZR, noul Motorola Q9, un telefon business-class, imprumuta design-ul extrem de apreciat. La fel ca originalul RAZR, modelul Q9 adopta stilul plat si lung, cu un ecran cu diagonala de 3 inci (peste medie). Finisajul cauciucat al carcasei face ca telefonul sa stea foarte comod in mina, fara sa alunece in vreun fel. Are 134 de grame, deci este destul de greu, mai degraba fiind folosit cu ambele maini, ca un Blackberry.

Functiile incorporate sunt cele mai dorite de public. Este un SmartPhone capabil, comparabil cu orice alt model din serie, depasit poate doar de celebrul Sony Ericsson P900, dar care este si el acum deja destul de batrin.

Motorola Q9, care este practic versiunea noua a lui Motorola Q, are tastatura completa (QWERTY), tastele sunt ok, insa cam apropiate. Inca o nota pozitiva este utilizarea Microsoft Windows Mobile 6.0, care este mai dotat fata de sistemele anterioare. Motorola a ales ca browser Opera, care functioneaza foarte bine.

ads