Motorola RAZR XT910 a ajuns în România, la abonament la Vodafone și în oferta Koyos.ro, la preț promoțional. Pentru standardul actual al telefoanelor smartphone, RAZR este cel mai subțire terminal, cu numai 7,1 mm. Ecranul Super AMOLED Advanced cu diagonala de 4,3 inch, protejat de Corning Gorilla Glass, precum și învelișul rezistent, constituie un bonus.
Motorola Razr XT910Specificațiile tehnice sunt tot pe atât de impresionante, iar procesorul dual-core de 1,2 GHz și memoria RAM de 1 GB sunt motoarele care fac posibilă rularea lină a aplicațiilor mari amatoare de resurse. Camera foto de 8 megapixeli îi va inspira pe regizorii de ocazie prin înregistrare la calitate Full HD 1080p.

Motorola Razr XT910
Motorola Razr XT910

Motorola RAZR XT910 este un ajutor de nădejde și pentru cei care nu se pot despărți de munca de birou, iar criptarea informațiilor precum emailuri, agendă sau contacte justifică eticheta „business-ready” a telefonului.
Este cu siguranță un smartphone pe care l-aș testa.

Dragomir (OLD)

Contul vechi (my old account).

Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Pot fi contactat pe email [email protected]
NU SUNT SERVICE SAU MAGAZIN !