RCS & RDS a deschis de curand inca doua puncte comerciale si de incasare in Bucuresti: unul amplasat in Centrul Comercial Auchan – Titan din Bdul. 1 Decembrie 1918, nr. 33, sector 2 şi cel de-al doilea situat pe Sos. Oltenitei, nr. 119, bl. M30, parter, sector 4.

 

Prin introducerea unui program prelungit si a mai multor posturi de incasare, cele doua casierii ofera conditiile optime pentru desfasurarea activitatilor comerciale, precum si un plus de confort si ospitalitate. In plus, atat casieria Auchan, cat si casieria Oltenitei au disponibile pana la 4 posturi de incasare, un birou de relatii clienti si birouri de vanzari pentru toate serviciile oferite de companie.

 

ads

“Procesul de deschidere de noi puncte comerciale RCS & RDS continua si in aceasta vara. In acest moment lucram la amenajarea altor doua spatii, pe care ne propunem sa le deschidem in aceasta luna. De asemenea, ne dorim sa imbunatatim gradul de confort al abonatului prin extinderea acestor puncte, pentru ca procesul de plata a facturilor sa fie cat mai rapid si mai usor posibil”, a declarat Ionut Tarcea, Director de Marketing al RCS & RDS.

 

In Bucuresti compania a deschis 24 de puncte comerciale ÅŸi de incasare, iar la nivel national numarul lor a ajuns la peste 140.