Nothing, compania de tehnologie cu sediul la Londra, a anunțat astăzi că Phone (2a) va avea un procesor personalizat Dimensity 7200 Pro. Este proiectat împreună cu MediaTek pentru a oferi cele mai bune performanțe, cu un consum optim de energie.

Phone (2a) va avea un procesor personalizat Dimensity 7200 Pro
Phone (2a) are procesor personalizat Dimensity 7200 Pro

Prima diferență față de zvonuri

Construit pe cel mai recent proces de fabricație de 4 nm de a doua generație a TSMC, procesorul Nothing Phone (2a) îndeplinește fără efort orice sarcină, cu o eficiență energetică de neegalat și o viteză extraordinară. Cipul cu 8 nuclee, care poate atinge viteze de până la 2,8 GHz, împreună cu memoria RAM de până la 20 GB și tehnologie RAM Booster, asigură multitasking rapid și fluid pe tot parcursul zilei. Pentru informații suplimentare, puteți accesa canalul YouTube Nothing.

Pentru detalii despre brand și despre produs, și pentru a urmări evenimentul de lansare a Nothing Phone (2a) „Fresh Eyes” în direct, pe 5 martie, la 13:30 ora României, puteți intra pe site.

Ce se știa despre Nothing Phone (2a)

Nothing Phone (2a) va avea o lansare oficială pe 5 martie. Deocamdată nu va fi disponibil global, doar pe anumite piețe. Este prima aventură pe zona de buget, primele două telefoane Nothing fiind midrange premium.

Evenimentul de lansare este intitulat Fresh Eyes, iar imaginea teaser arată decupajul camerelor foto pe post de ochi. Din puținele lucruri pe care le știm despre dispozitiv, formele din imaginea teaser se aliniază cu aranjamentul camerei din spate de pe Nothing Phone (2a). Camera foto primară și secundară sunt aliniate lateral și mai aproape de mijlocul spatelui.

Telefonul va dispune de un panou OLED de 6,7 inch, cameră principală de 50 MP, alături de o cameră ultrawide de 50 MP și un selfie shooter de 32 MP. Va porni Nothing OS 2.5 cu Android 14, din cutie, și va accepta încărcare rapidă de 45 W.

Se zvonește că prețul de lansare în India este de 360 USD dar rămâne de văzut cât va costa, de exemplu, în Europa.