Oppo a anunțat azi lansarea pe plan local a noi modele din seria A, printre care se numără smartphone-urile A72, A31 și A12. Destinate unui public tânăr, pasionat de divertisment online, modelele sunt deja disponibile în magazinele fizice și online ale principalilor retaileri locali de electronice, precum și în ofertele operatorilor de telefonie mobilă.

oppo-a12-a31-a72

Oppo A72

Smartphone-ul Oppo A72 are un design rafinat, dar și funcții hardware și software puternice care îl fac capabil să se adapteze oricărui scenariu de utilizare.
Având o capacitate de 4GB RAM , 128 GB spațiu de stocare și o baterie de 5000 mAh, randamentul smartphone-ului este îmbunătățit vizibil. Prin ecranul de 1080P Neo-Display și camera AI Quad Camera de 48MP, Oppo A72 reprezintă un smartphone care reunește tehnologii actuale și dinamice cu un design rafinat, oferind o experiență ieșită din comun utilizatorilor.
Oppo A72 este echipat cu procesorul Qualcomm 665 și dispune de sistemul Hyper Boost pentru optimizarea funcționării aplicațiilor, astfel că perfomanța telefonului este îmbunătățită. Aceasta este suținută și de bateria puternică care dispune de tehnologia Flash Charge 18W având o autonomie a bateriei ridicată, iar sistemul de reverse charge permite încărcarea telefonului unui prieten.

Oppo A31

Oppo A31 are un ecran de 6,5 inci care oferă o experiență vizuală clară și foarte plăcută. Camera triplă AI (cu lentilă macro) permite realizarea unor portrete extrem de reușite în orice mediu. Deși dispozitivul dispune de un spațiu de stocare între 64 și 128 GB, prin cele trei sloturi de card disponibile, acesta poate ajunge chiar la 256 GB.
Oppo A31 dispune de o baterie de 4230 mAh, care oferă o autonomie de până la 14 ore pentru vizionarea online a clipurilor în format HD, până la 7 ore de jocuri online sau până la 11 ore de redare audio.

Oppo A12

Oppo A12 oferă utilizatorilor setări obișnuite cum ar fi cititorul de amprentă plasat pe spatele telefonului, procesor Octa-Core și cameră duală AI însă calitatea acestor funcții fac din acest model o adevărată opțiune pentru utilizatorii de telefoane entry-level. Sistemul de operare proprietar, ColorOS 6.1 permite îmbunătățirea vieții digitale ale utilizatorilor având un Smart Assistant care reunește toate aplicațiile deschise pentru a facilita accesarea informațiilor din home screen. De asemenea, Smart Sidebar este un „portal magic” dispus pe marginea telefonului prin care se permite trecerea rapidă dintre aplicații.

În ceea ce privește sunetul, Oppo A12 se asigură că utilizatorii exeriementează cu adevărat toate notele prin sistemul Smart Sound Effects Dirac, un mod de optimizare al sunetului care trece automat la cele mai potrivite setări audio recunoscând dacă este vorba de jocuri, audio sau video.