Oppo R7 a apărut “pe surse” în câteva imagini neclare și de asemenea un clip video (la final) despre care nu știm dacă este autentic. Cu toate astea, design-ul pare excelent. Cum vă scriam zilele trecute, au fost lansate din timp câteva zvonuri privind faptul că ecranul Oppo R7 este aproape fără margini, ceea ce ar face acest model să fie cel mai interesant smartphone din 2015.

Oppo R7
Oppo R7

Surse: Pocket-Lint, GSMArena

Oppo R7

Seamănă cu iPhone 6 sau cu Galaxy S6 Edge? Pe de o parte, poți spune că seamănă și nu te va acuza nimeni că minți. Pe de altă parte mi se pare că echipa de la design a reușit mai bine, este mai subțire, raportul dintre ecran și carcasa frontală este mai bun, iar pe spate nu arată aiurea.

Din zvonurile care circulă zilele astea va avea 4.85 milimetri grosime. Iar modelele de top de la marile branduri au circa 7 mm grosime. Acuma, problema care se pune este dacă va avea autonomia necesară unui model de top. Oppo R7 vine cu un procesor mai accesibil, un Mediatek octa-core, pe 64 de biți, 3GB de memorie RAM, cameră foto cu senzor de 20 de megapixeli.

Ecranul Oppo R7 ar fi de 5,5 inch, iar pe margini are sticla curbată în genul lui S6 Edge, dar fără a fi și display-ul curbat, doar pentru a crea impresia că nu are margini. Oricum, este interesant de văzut cum va arăta în realitate.

Toate articolele arată că Oppo R7 s-ar putea lansa în curând, să vedem dacă toate aceste zvonuri se confirmă 🙂

Video Oppo R7