Două modele Oppo Reno 4 (lansate pe 31 iulie) sunt disponibile în România: unul are un design inspirat din spatele Note 20 și celălaltă design-ul iPhone modificat pentru P40 Lite. Terminalele sunt mid-range și poziționate la un preț mult prea mare pentru ce oferă.

oppo reno 4 pareri

Oppo Reno 4 Pro nu merită banii

Oppo a anunțat astăzi că noua serie de smartphone-uri Reno 4 este disponibilă pentru precomandă în România cu niște bonusuri pentru primii cumpărători. Reno 4 Pro 5G vine la pachet cu smartwatch-ul Oppo Watch cadou, în timp ce Reno 4 Lite poate fi achiziționat împreună cu căștile Enco W31. Precomenzile se pot face în perioada 1 octombrie-15 octombrie.

Are un procesor midrange, Snapdragon 765G, care oferă conexiune 5G, dar o experiență de utilizare mai slabă și decât 855 de anul trecut. Telefon are însă tehnologia de încărcare SuperVOOC 2.0 cu 65W. Include un ecran FHD+ cu rata de refresh 90Hz.

ads

Camera foto Oppo Reno 4 Pro 5G are un senzor principal de 48 de megapixeli, camera de zoom de 13 megapixeli, ultrawide de 8 megapixeli și un senzor de adâncime de câmp de 2 megapixeli.

Oppo Reno 4 Lite

Reno 4 Lite este dotat cu procesor Mediatek Helio P95, în rest este destul de ok. Totuși la prețul său de 370 de euro poți găsi un smartphone dotat.

Reno4 Lite este prezentat de chinezi ca fiind „telefonul ideal pentru portrete”, pentru că integrează 6 moduri portret care se bazează pe inteligența artificială, Reno4 Lite permite cadre profesioniste realizate de către fiecare utilizator. Sunt disponibile modurile AI Super ClearPortrait, AI Super NightPortrait care surprind fiecare detaliu și oferă o claritate îmbunătățită, precum și AI Portrait Color și AI NightFlarePortrait care oferă posibilitatea de a realiza imagini editate.

Disponibil în pachetul de precomandă împreună cu Oppo Reno 4 Pro 5G, Oppo Watch este un smartwatch obișnuit. Smartwatch-ul vine echipat cu sistemul de operare pentru dispozitive purtabile, Wear OS1 dezvoltat de Google. Oppo Watch de 41 mm dispune de conexiune Wi-Fi și are carcasă reazlizată dintr-un aliaj de aluminiu din seria 6000, care îi oferă rezistență și durabilitate. Ecranul său, 301 PPI AMOLED de 1.6inci, oferă o imagine excelentă din orice unghi și o calitatea ridicată a detaliilor, fiind astfel ideal pentru o viață în mișcare.

Căștile Oppo Enco W31 care vin cu Lite utilizează o transmisie Bluetooth și sunt compatibile cu majoritatea smartphone-urilor.

Prețul Oppo Reno 4 Pro este 3.500 de lei, iar Oppo Reno 4 Lite costă 1.700 de lei.