Philips S309 a fost lansat azi oficial în România, este un smartphone ieftin, cu dotările de bază și preț foarte bun, aflat acum în oferta operatorului Digi Mobil.

Philips S309
Philips S309

Terminalul este prous de China Electronics Corporation (CEC), care realizează terminalele sub brandul Philips. Noul model vine cu sistem de operare actualizat, Android 5.1 Lollipop și stocare internă de 8GB. Versiunea anterioară Xenium S309 avea doar 4GB de memorie internă, venea și cu varianta anterioară a platformei Android.

Noul Philips S309 este disponibil în varianta dual SIM și este echipat cu un procesor dual-core la 1Ghz. Smartphone-ul are ecran de 4 inch WVGA TFT TN și dispune de conectivitate WI-FI, Bluetooth și GPS.

Include o baterie lithium-ion de 1.600 mAh care oferă până la 9,5 ore de convorbire și până la 500 de ore de funcționare în standby. În plus, smartphone-ul are încorporată tehnologia Xpower Tech care reduce consumul de energie și permite economisirea bateriei în timp ce rulează aplicații complexe, pagini web sau jocuri.

Camera principală a lui Philips S309 este de 5 megapixeli, cu autofocus și blitz, iar camera frontală este de 0,3 megapixeli. Smartphone-ul are o memorie de 1GB RAM și un slot MicroSD pentru carduri cu o capacitate de până la 32 de GB.

Prețurile abonamentelor din portofoliul Digi Mobil încep de la 1,94 euro/lună (TVA inclus) și includ, în funcție de pachetul ales, minute nelimitate în rețeaua Digi (fix-mobil), dar şi în alte reţele naționale și internaționale (fix-mobil), sute de SMS-uri, trafic lunar de date mobile de până la 10 GBytes în reţeaua 3G şi de până la 30 GBytes la viteză maximă în reţeaua 4G.

Smartphone-ul este disponibil în oferta Digi Mobil și poate fi achiziționat gratuit la contractarea abonamentului Avantaj 3 și cu doar 229 lei (TVA inclus) la abonamentele din gama Optim, cu contract pe 24 de luni. Telefonul poate fi achiziționat integral sau cu plata în rate, fără dobandă, începând de la 9 lei/lună.