Philips X586 va fi oficial în România la un preț de 699 lei din luna februarie, anunță China Electronics Corporation. Este un smartphone dual SIM, compatibil cu tehnologia 4G, atat de tip FDD-LTE, cat si TDD-LTE. Terminalul va fi în oferta Digi Mobil.

Philips X586 are incorporata tehnologia SoftBlue care diminueaza efectul nociv al luminii albastre asupra vederii. Vine cu sistemul de operare Android 6.0 și are o baterie litiu-ion de 3.000 mAh. Dispune de un procesor quad-core de 64 de biti, tactat la 1,5 GHz susținut de de 2GB de RAM si de 16GB de stocare internă. Memoria poate fi extinsa prin intermediul unui card MicroSD de pînă la 128GB.

Camera foto principală este de 13 megapixeli, cu functie de autofocus și bliț, iar camera frontală este de 5 megapixeli.

Philips X586 dispune de o functie de autentificare biometrică prin intermediul amprentei digitale. Ecranul este IPS de 5 inch, cu o rezoluție de 720 x 1.280 pixeli. Include tehnologii moderne precum Bluetooth, Wi-Fi, GPS / A-GPS, Micro-USB, EDGE GPRS.

Design-ul Philips X586 este ok, carcasa este realizată din materiale metalice, dar și cu plastic. Dimensiunile noului terminal sunt – 71,8 x 144,2 x 8,9 mm, având o greutate de 168 de grame.

Philips X586 este disponibil pe culorile alb și roz-gold, la preș de 699 lei.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!