Realme 8 Pro va include senzorul foto Samsung de 108 megapixeli. Realme a făcut acest anunț în cadrul evenimentului Camera Innovation. Este pentru prima dată când include o cameră de 108MP.

Realme 8 Pro

Tehnologie foto pentru Realme 8 Pro

Realme 8 Pro va adopta un senzor foto de la Samsung, Isocell HM2 de 108MP. Are o rezoluție maximă de 12000 x 9000 pixeli și o dimensiune a senzorului de 1/1.52 inch. Asigură o calitate mai buna a imaginii inclusiv în lumină slabă. În acelaşi timp, dispune de tehnologia revoluționară Pixel Binning 9 în 1. Aceasta unește 3×3 pixeli într-unul singur. Tehnologia ISOCELL Plus și Smart ISO permit telefoanelor Realme să facă fotografii excelente în condiții slabe de iluminare.

Fotografiile realizate cu camera de 108MP au o expunere foarte bine echilibrată. Oferă culori vii și detalii clare atât în ​​zonele luminoase, cât și în cele întunecate. În plus realme oferă o mulțime de optimizări și caracteristici interesante.

Tehnologie in-sensor zoom

Noua tehnologie întâlnită pe Realme 8 Pro schimbă radical modul în care arată fotografiile atunci când folosim opțiunea de zoom. Datorită noilor funcții și al senzorului foto puternic, realme 8 Pro aduce un zoom 3x diferit ce are la bază chiar senzorul foto. Senzorul foto va folosi doar 12MP mapați cu partea mărită a imaginii pentru a genera o imagine clară.

Procesul de formare a imaginii este rapid datorită numărului mic de megapixeli folosit. Astfel, Realme 8 Pro poate realiza opt fotografii de 12MP una după alta, folosind ulterior algoritmul de îmbunătățire a clarității pentru a crește și mai mult calitatea imaginii.

După o astfel de procesare, o fotografie cu zoom 3x realizată cu realme 8 Pro este chiar mai bună decât o fotografie realizată cu un teleobiectiv optic în ceea ce privește calitatea.

Noul Starry Mode cu Time-Lapse video

O premieră în industria telefoanelor mobile este Starry Mode și Time-Lapse video. Realme 8 Pro este primul telefon din lume care integrează acest mod. Starry Mode sau fotografierea și filmarea stelelor de pe cer. Astăzi, Realme 8 Pro prezintă posibilitatea de a filma cerul înstelat și de a realiza fotografii clare, folosind o putere de procesare mare necesară pentru a gestiona sinteza fotografiilor.

Realme oferă un algoritm video unic care combina o serie de fotografii pentru a genera un videoclip de tip Time-Lapse. Timpul necesar pentru a înregistra 30 de fotografii este de 480 de secunde (8 minute), generând ulterior un videoclip scurt de o secundă care va prezenta universul în permanentă schimbare la o viteza de 480 ori mai mare. Acest lucru este posibil datorită softului avansat și a camerei foto performante.

Fotografiere Tilt-Shift sau lumea în miniatură

Fotografia Tilf-Shift se realizează cu ajutorul unor lentile scumpe denumite Tilt-Shift. Acestea pot face ca doar o parte a fotografiei să pară clară, menținând toate celelalte părți în afara focalizării, reuşind astfel să inducă un aspect de lume în miniatură. Cu noul algoritm de fotografiere Tilt-Shift, seria realme 8 este capabilă să facă fotografii și filmări Time-Lapse Tilt-Shift de 10 ori mai rapide, prezentând lumea într-un mod fantastic și unic. realme 8 Pro este, de asemenea, primul smartphone din lume care oferă Time Lapse video Tilt-Shift.

Pentru modul Tilt-Shift realme oferă şi câteva setări precum forma, unghiul, poziția și dimensiunea efectului Bokeh și chiar efectul de tranziție între zona Bokeh și zona clară. Puteți alege și personaliza după bunul plac efectul Bokeh astfel încât să se potrivească perfect cadrului tras.

Filtre noi pentru modul Portrait

Fotografiere în modul Portrait, foarte populară și apreciată de majoritatea utilizatorilor, oferă un efect plăcut și pune în prim plan persoana fotografiată. Totuși, telefoanele care folosesc acest mod de fotografiere au în prezent un efect Bokeh standard. Realme, ca brand ce setează noi tendințe în industrie, oferă mai mult utilizatorilor. De data aceasta, seria Realme 8 oferă trei filtre iconice precum: Neon Portrait, Dynamic Bokeh Portrait și AI Color Portrait pentru a face fiecare portret să fie mai trendy.