Realme a anunțat azi lansarea seriei GT NEO 3 în Europa pe data de 8 iunie. Telefonul nu ajunge deocamdată în România.

Realme GT Neo 3

Realme GT Neo 3

Realme a anunțat azi lansarea seriei GT NEO 3 în Europa pe data de 8 iunie. După 4 ani de activitate, realme oferă modelul GT NEO 3 cu o putere de încărcare de 150W Ultra Charging, având astfel smartphone-ul cu cea mai rapidă încărcare din lume, oferind 50% autonomie în doar 5 minute. Modelul are pierderi mici de energie în timpul încărcării și o eficiență ridicată.

GT NEO 3 dispune de primul procesor MediaTek Dimensity 8100 din Europa, cu tehnologie HyperEngine 5.0, care oferă performanțe superioare în jocuri, dar este capabil să ofere și o eficiență energetică de top. Noul realme GT NEO 3 va fi un smartphone care va schimba regulile jocului, inspirând și stimulând dorința de a descoperi noi soluții tehnologice în rândul pasionaților.

Alături de realme GT NEO 3 va fi anunțat și modelul GT NEO 3T, un model care oferă o încărcare la 80W SuperDart Charge, procesor Snapdragon 870 și design-ul unic inspirat din lumea auto. Mai mult, inspirați de zicala “Power Meets Style”, realme va aduce şi o serie limitata pentru GT NEO 3T, în versiunea Dragon Ball-Z. Odată cu sosirea noilor telefoane, realme va avea şi un nou motto “NEO Speed Awaken”. Acesta se va regăsi în designul şi filozofia generației următoare de telefoane realme, ce promite să ofere tehnologii de ultimă oră și elemente remarcabile care vor contribui la stilul fiecărui utilizator.

Cu noua structură Dual Cell Series Structure, modelul include două celule de 2.250mAh conectate în serie, rezultă o baterie de 4.500mAh. O astfel de structură cu două celule poate dubla puterea de încărcare cu același curent de încărcare. Ca urmare a celor 38 de sisteme de securitate și protecție, dispozitivul a fost certificat TÜV Rheinland pentru sistemul de încărcare rapid.

Modelul are și cameră foto de 50 de megapixeli, variante cu 6/8/12 GB de RAM și stocare până la 512GB. Să vedem când va fi lansat oficial și în România.