Compania chineză a dezvăluit astăzi RedMagic 6 Series Tencent Edition. Deocamdată doar pentru piața chineză, dar lansarea globală este pe 16 martie. Dezvoltat împreună cu Tencent Games, RedMagic 6 și 6 Pro au câteva atuuri interesante. Redmagic este brandul de gamig al Nubia.

RedMagic 6 Series Tencent Edition

Terminalele dispun de un afișaj cu rata de regresh 165Hz, o premieră. Au un sistem unic de răcire activă și oferă astfel performanțe avansate în jocuri video.

Super telefon de gaming

Tencent RedMagic 6 și 6 Pro adoptă ecranul AMOLED cu cea mai mare rată de refresh din industrie. Tehnologia adaptivă selectează automat cea mai precisă rată de refresh între 60Hz / 90Hz / 120Hz / 165Hz pe baza aplicației accesate. Utilizatorii pot bloca manual reîmprospătarea ecranului pe baza propriilor preferințe și activitate.

Afișajul FHD+ AMOLED are diagonala de 6,8 inch. Are un raport de ecran de 20:9, rezoluția fiind 2400×1080 pixeli. Oferă spectrul de culoare DCI-P3 complet. Luminozitatea maximă este de 630 nits, iar raportul de contrast este de până la 1000000: 1. Acest afișaj este, de asemenea, certificat de SGS pentru îngrijirea ochilor. Senzorul de amprentă se află sub afișaj și se deblochează cu 50% mai repede comparativ cu ultima generație.

Răcire IceCooling 6.0

Seria RedMagic 6 folosește noul sistem de răcire multi-dimensional ICE 6.0 cu ventilator încorporat. Se rotește centrifugal și poate atinge 20.000 rpm, iar designul conductei de aer accelerează transferul de căldură. Existăși o folie mare de cupru, care acoperă bateria, în timp ce o cameră de aburi se află în spatele plăcii de bază.

Ventilatorul încorporat folosește un motor fără perii, economisește energie, este silențios (28 de decibeli) și are o durată de viață foarte lungă. Poate funcționa până la 30.000 de ore sau timp de 10.000 de zile la 3 ore pe zi, aproximativ 27 de ani. Temperatura procesorului va fi redusă cu 16 ℃.

Materialul selectat este un material din aliaj de aluminiu pentru aviație cu conductivitate termică ridicată, cu o conductivitate termică de 200W / (mK). Îmbunătățește foarte mult disiparea căldurii și conductivitatea termică a capacului din spate și poate reduce în medie temperatura tactilă a suprafeței fuselajului cu 3-5 grade.

Specificații de nivel e-sports

Tencent RedMagic 6 și Tencent RedMagic 6 Pro vin cu procesor Qualcomm Snapdragon 888 cu noul GPU Adreno 660. Are încorporat motorul AI din a șasea generație, iar puterea de calcul a fost mult îmbunătățită, atinge 26 TOPS.

Tencent RedMagic Seria 6 este echipat cu memorie RAM LPDDR5 și stocare UFS 3.1. În comparație cu memoria dual-channel LPDDR4x, lățimea de bandă I / O a LPDDR5 a fost mărită de la 3200 Mbps la 5500 Mbps, viteza a crescut cu mai mult de 50%, iar consumul de energie a fost redus cu 20%. Memorie flash UFS3.1 are o lățime de bandă de 11,6 Gbps, de două ori mai mare decât performanța UFS 2.1. Are avantaje evidente de viteză atunci când rulează jocuri mari. Memoria flash UFS 3.1 are trei caracteristici noi: îmbunătățirea vitezei de scriere, consum redus prin suspendarea activității (deep sleep) și reglarea automată a performanței.

Alte tehnologii wireless

În ceea ce privește rețeaua, platforma mobilă integrează o soluție Snapdragon X60 5G. Are performanțe mai puternice, acoperire mai largă și viteze mai mari. Cu multe avantaje, cum ar fi o latență mai mică, poate atinge o rată de downlink de până la 7,5 Gbps și o rată de uplink de 3Gbps. Este cea mai rapidă viteză atinsă de rețeaua 5G.

În comparație cu Wi-Fi 6, versiunea îmbunătățită a Wi-Fi 6E adaugă o nouă bandă de frecvență de 6 GHz, pe lângă benzile de frecvență originale de 2,4 GHz și 5 GHz. Gama de frecvențe este de 5925-7125MHz, incluzând 7 canale de 160 MHz, 14 canale de 80 MHz, 29 de canale de 40 MHz și 60 de canale de 20 MHz cresc mult capacitatea de transmisie wireless. În prezent, telefoanele mobile care acceptă versiunile îmbunătățite Wi-Fi 6 au o rată maximă fără fir de 3,6 Gbps, care este cu 1200 Mbps mai rapidă decât 2400 Mbps la Wi-Fi 6 și are o latență mai mică.

Optimizare software

Ediția Tencent RedMagic 6 adoptă un sistem software personalizat. Este bazat pe versiunea Android 11 și au fost făcute peste 100 de adaptări și optimizări pentru jocuri. RedMagic OS 4.0 a fost dezvoltat în colaborare cu Tencent Games, utilizând motorul de joc SolarCore 3.1.

Poate învăța în avans obiceiurile utilizatorilor și preîncărca aplicațiile utilizate frecvent pentru a obține efectul unei utilizări mai rapide. Programarea inteligentă a procesorului, a GPU-ului și a memoriei permite un răspuns rapid. Se scurtează timpii de încărcare, cum ar fi pornirea aplicației, încărcarea jocului și răspunsul pe ecranul tactil. Tehnologia de compresie a memoriei RAM Boost extinde memoria virtuală, astfel încât memoria 12G este utilizată ca memoria 18G. Cu cât este mai multă memorie, cu atât răspunsurile sistemului sunt mai rapide și jocul rulează fără întreruperi.

Magic Write 2.0 este o tehnologie brevetată rapidă de optimizare a citirii și scrierii dezvoltată exclusiv de RedMagic. Prin clasificarea inteligentă a conținutului și caracteristicilor fișierelor, poate realiza optimizarea sincronizării scrierii pe disc. RedMagic OS 4.0 integrează tehnologia care poate face ca rata cadrelor să fie mai stabilă cu până la 50%. Rata de reîmprospătare a ecranului este schimbată dinamic și optimizată în timp real de la 60Hz, 90Hz, 120Hz sau 165Hz. Așadar, veți obține întotdeauna cea mai bună experiență=.

Prețurile modelelor RedMagic 6 by Tencent:
● RedMagic 6 de 8 + 128 GB costă 3.799 yuani (488 euro)
● Redmagic 6 Pro de 12 + 128 GB costă 4.399 yuani (575 euro)