Noul smartphone Redmi 13C, cu o cameră triplă AI de 50MP, procesor octa-core și o puternică baterie de 5.000mAh este, de acum, disponibil oficial în România în oferta partenerilor oficiali.

Redmi 13C

Cum este Redmi 13C

Cu un ecran IPS LCD cu diagonala de 6,74 inch și rată de împrospătare de 90Hz, noul smartphone aduce și și o încărcare rapidă de 18W. Reprezintă o alegere eficientă, care îmbină funcțiile avansate și tehnologiile noi cu fiabilitatea și accesibilitatea. Redmi 13C oferă o experiență de divertisment pentru cei lipsiți de un buget mai consistent. Are un display ușor de citit și de folosit, care reduce nevoia de zoom și derulare continuă. Pentru a asigura confortul și vizualizarea ușoară, Redmi 13C este echipat cu protecție pentru ochi, inclusiv afișaj LCD cu reglare DC care minimizează impactul asupra oboselii privirii din timpul sesiunilor de vizionare prelungite. Smartphone-ul a primit deja și certificări profesionale pentru îngrijirea ochilor de la TÜV, inclusiv Low Blue Light și tehnologie Flicker Free.

Redmi 13C are o configurație de cameră triplă cu un senzor de 50 de megapixeli. Face fotografii peste medie și include capabilități de îmbunătățire a fotografierii și a videoclipurilor. Camera frontală are senzor de 8 megapixeli și are și ea funcții AI. Permite utilizatorilor să realizeze portrete remarcabile chiar și în condiții de lumină slabă. Redmi 13C atinge o îmbunătățire impresionantă, cu 34,9%, a vitezei de captură în modul noapte, cu un HDR puternic, pentru a obține o expunere perfectă.
Echipat cu un procesor puternic MediaTek Helio G85 octa-core, Redmi 13C oferă o performanță fluidă, ideală pentru jocuri și vizionare video. Stocarea extensibilă cu până la 1 TB, Dual SIM și un slot microSD asigură versatilitatea.

Cu o reducere impresionantă a grosimii, de 0,68 mm, în comparație cu generația anterioară, smartphone-ul măsoară acum doar 8,09 mm. Redmi 13C este disponibil în patru culori vibrante și proaspete, inspirate de elemente naturale: Midnight Black, Navy Blue, Clover Green și Glacier White.

Prețuri și disponibilitate Redmi 13C: