Cele mai noi modele de telefoane samsung vor fi prezentate în România de Samsung Sensation Truck, printre modelele noi fiind şi I7500 – primul model de telefon Samsung cu tehnologie Android. Între 22 şi 24 septembrie, Samsung Sensation Truck aduce Caravana Samsung Mobile în Bucureşti, la Băneasa Shopping City.

Caravana prezintă telefoane mobile precum: Galaxy GT I 7500, I8910 HD, B2100, S5230 Star, S8000 Jet, S8300 UltraTouch, M 7600 Beat DJ, S3500, S5600, i8000 Omnia II şi S7550. Unul dintre modele de telefoane Samsung prezente în caravană este şi I7500 – primul model Samsung cu tehnologie Google Android.

Samsung I7500 Galaxy este un smart phone de ultimă generaţie, cu un ecran full touch de 3.2” AMOLED, viteză de transfer de 7.2Mbps HSDPA , conectivitate WiFi ce permite utilizatorilor accesul la serviciile Google Mobile şi navigare pe internet la viteze uimitoare. Mai mult, utilizatorii lui Samsung I7500 pot accesa toate serviciile Google, incluzând Google Search, Google Maps, Gmail, YouTube, Google Calendar şi Google Talk. GPS-ul încorporat permite folosirea aplicaţiilor Google Maps precum My Location, Google Latitude, Street View, căutări locale şi descrieri detaliate ale diferitelor itinerarii.

ads

I8910 HD este primul telefon tactil Samsung cu sistemul de operare Symbian, şi în premieră mondială, oferă posibilitatea de a înregistra şi decoda HD (720P) pe un telefon mobil. O altă premieră adusă de acest telefon este reprezentată de cel mai mare ecran AMOLED întâlnit pe un telefon mobil. În plus, Ecranul tactil Active Matrix Organic Light Emitting Diode (AMOLED) oferă culori vii şi claritate mult mai mare în situaţii de luminozitate puternică, dar şi consum redus de energie.

Samsung B2100, fabricat din uretan, un material deosebit, rezistent, este special construit să reziste la şocuri, lovituri, zgârieturi, praf şi umezeală. Conform certificării IP57, telefoanele oferă experienţe de neuitat, în afara casei, fiind protejate împotriva prafului şi apei (poate rezista la o adâncime de până la 1m sub apă, timp de 30 de minute). De asemenea, B2100 face faţă şi celor mai vitrege condiţii de mediu – vijelii, ploaie, ceaţă, temperaturi foarte scăzute sau foarte ridicate, etc.- şi întruneşte Standardele Militare 810F (MIL-STD-810F).

Samsung S8000 Jet nu este doar un simplu telefon full touch, ci un concept cu totul nou. ”Smarter than a smartphone”, Samsung Jet se bucură de cele mai noi caracteristici ale unui smartphone printre care se numără multi-task manager-ul şi Microsoft Exchange ActiveSync, transformând navigarea în meniu, care devine astfel mult mai uşoară şi plăcută. Samsung Jet aduce cu sine inovaţii în domeniul tehnologiei de afişare şi performanţelor bazate pe viteză. Display-ul 16M WVGA AMOLED (3.1”) oferă cele mai vii şi colorate experienţe posibile cu un telefon touch screen. Ecranul WVGA AMOLED oferă o rezoluţie care este de patru ori mai mare decât cea a unui ecran WQVGA. Procesorul pentru aplicaţii de 800MHz conferă o viteză uluitoare şi performanţe uimitoare, transformând telefonul Jet în cel mai rapid full touch de pe piaţă.

Omnia II este special creat pentru utilizatorii de smartphone-uri care doresc o experienţă multimedia eficientă prin intermediul Windows Mobile 6.1 Professional. Încorporând cel mai mare ecran AMOLED de 3.7 inchi, cu rezoluţie WVGA, Omnia II oferă o calitate imbatabilă a imaginii chiar şi la lumina zilei. Dotat cu icon-uri mai mari şi o structură mai simplă, Omnia II oferă utilizatorului o interfaţă optimizată de tipul touch. De asemenea interfaţa TouchWiz 2.0 şi efectele 3D îi permit acestuia să se bucure de funcţiile multimedia şi multi-tasking într-o manieră eficientă şi amuzantă. Mai mult, tehnologia avansată R Touch (Resistive Touch) permite un răspuns mult mai rapid şi precis al touch screen-ului.