Tot de la Barcelona. Samsung Electronics a prezentat in cadrul Mobile World Congress 2009 telefonul mobil full-touch screen “Blue Earth” ce functioneaza pe baza energiei solare si are o gramada de chestii ecologice. De fapt, este mai mult un concept decat un telefon.

La stand, un mare panou ascuns prezenta ideea Blue Earth. Nu era nici macar sample ca Toshiba PG01, ci doar un plastic desenat. Care ar fi ideea: pe langa un design special si ecran tactil, Blue Earth este primul telefon mobil care se incarca automat pe baza energiei solare. Are un mic panou solar care se afla pe partea din spate a telefonului.

Telefonul Samsung este realizat din materiale ecologice si reciclabile. Plasticul este scos din PET-urile reciclate (PCM).

Concurs! Dai subscribe și câștigi. Apasă play:

Metodele de productie sunt optimizate pentru a se evita poluarea mediului.

Dragomir (OLD)

Contul vechi (my old account).

Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Pot fi contactat pe email [email protected] și telefon 0769.066.003.