Samsung B3410

In reclama TV ofertele  Internity si Cosmote apare si un “Samsung Delphi”, un model care nu a fost anuntat oficial, cel putin nu in Romania. Se pare ca este vorba de Samsung B3410, care in unele tari europene (de exemplu in Ungaria) este prezentat ca o varianta de Corby (Corbyplus). Este de asemenea un telefon entry-level, capabil sa acceseze Internetul, are ecran tactil destul de mare si tastatura Qwerty.

Ecranul este TFT cu 256K nuante de culori, diagonala este de 2,6 inchi. Nu este un telefon 3G sau HSPA, are doar GPRS, sau EDGE pentru cei care sunt clienti Orange. Camera foto din telefon este de 2 megapixeli. Are player de muzica si clipuri video, radio FM, tehnologie Bluetooth 2.1 (stereo). Cu abonament Cosmote cred ca este doar 1 leu. In rest, este accesibil ca pret si fara conectare.

Concurs! Dai subscribe și câștigi. Apasă play:

Dragomir (OLD)

Contul vechi (my old account).

Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Pot fi contactat pe email [email protected] și telefon 0769.066.003.