Samsung Electronics a dezvăluit astăzi modelul smartphone Galaxy A12, unul dintre modelele cele mai echilibrate prin raportul calitate/preț.

Samsung Galaxy A12

Specificații Samsung Galaxy A12s

Ecran: 6.5” HD+ TFT Infinity V
Procesor: Octa-core (2.3 GHz, 1.8 GHz)
GPU: Neprecizat
Memorie: 4GB
Stocare: 64GB + card microSD
Camera: 48+5+2+2 megapixeli
Selfie: 8 megapixeli
Dimensiuni: 164 x 75.8 x 8.9 mm
Greutate: 205g
Baterie: 5000 mAh + 15W
OS: Android 10
Tehnologii: Bluetooth v 5.0, ANT+, USB Type-C, NFC
Preț: în ianuarie 2021

Lansarea Samsung Galaxy A12

Galaxy A12 demonstrează încă o dată angajamentul nostru continuu de a dezvolta produse și experiențe care să se muleze pe posibilitățile financiare ale oricărui profil de utilizator, fără a face compromisuri. Aceste dispozitive amplifică și mai mult tot ceea ce admiram deja la seria Galaxy A, oferindu-le utilizatorilor inovații must-have la un preț accesibil”, a spus Tiberiu Dobre, şeful diviziei telecom din cadrul Samsung Electronics România.

Galaxy A12 oferă o experiență de vizionare neîntreruptă cu un display HD+ Infinity-V de 6,5 inch ce aduce claritatea imaginilor captivante direct în mâinile utilizatorului. Bateria de mare capacitate, cu 5.000mAh, permite vizionarea fără întreruperi a conținutului online preferat, iar încărcarea rapidă de 15W, ajută utilizatorii să petreacă mai mult timp relaxându-se și mai puțin timp încărcând dispozitivul.

Camera principală de 48MP a lui Galaxy A12 asigură surprinderea tuturor momentelor importante la o calitate uimitoare. Galaxy A12 se mândrește, de asemenea, cu o cameră Ultra Wide de 5MP pentru a putea imortaliza peisajele. Vine cu o cameră de adâncime de 2MP, care le permite utilizatorilor să se concentreze pe cele mai mici detalii și o cameră Macro de 2MP pentru a aduce în prim-plan complexitatea cadrelor care trebuie a fi surprinse.

Galaxy A12 dispune și de platforma de securitate Samsung Knox, fiind susținută de un senzor de amprentă poziționat lateral. Samsung Galaxy A12 va fi disponibil începand cu luna ianuarie 2021.

Samsung nu detaliază procesorul Octa-core (2.3 GHz, 1.8 GHz). Din primele impresii, la acest nivel de preț, ar putea fi Exynos 9610, care corespunde prezentării. Sau Mediatek.