Samsung Galaxy A22 5G este cel mai recent model din colecția 5G. Seria A este gândită special pentru ca tehnologiile Samsung să fie mai accesibile unui public cât mai larg. Galaxy A22 5G este un telefon dotat disponibil la preț bun. Conceput în culori speciale, cu un design îndrăzneț și confortabil, noul Galaxy A22 extinde gama de telefoane 5G.

 Samsung Galaxy A22 5G

Despre Samsung Galaxy A22 5G

Galaxy A22 5G aduce în primul rând o rețea 5G mai rapidă. Cu o conectivitate în timp real, utilizatorii pot face mai mult din ce-și doresc, fără a aștepta. Galaxy A22 5G se mândrește cu un display FHD+ Infinity-V de 6,6 inch. Galaxy A22 5G îmbogățește experiența de streaming și de joc printr-o rată de refresh de 90Hz și o baterie de 5.000 mAh concepută pentru ore întregi de navigare neîntreruptă, pentru a profita la maximum de tot ce poate oferi device-ul tău.

Galaxy A22 5G vine echipat cu o cameră foto capabilă să surprindă lumea în mod instant, așa cum se vede prin ochii utilizatorilor. Camera foto principală are senzor de 48MP, dispune o cameră Ultra Wide de 5MP, o cameră Depth de 2MP și o cameră frontală de 8MP. Astfel utilizatorii pot face cu ușurință fotografii și selfie-uri ca niște adevărați profesioniști.

Galaxy A22 5G vine într-o gamă de culori vibrante, Gray, White și Violet, care favorizează stilul personal și îți permite să ieși în evidență. Îmbinând o formă simetrică netedă și margini confortabile rotunde, acest dispozitiv se simte și arată foarte bine în mână. Și, cu funcții suplimentare, precum One UI Core 3.1, Galaxy A22 5G este conceput astfel încât utilizatorii să poată fi productivi și creativi în fiecare zi.

ads

Disponibilitate și preț

Galaxy A22 5G va fi disponibil în România din prima jumătate a lunii iulie cu prețuri începând de la €229. Adică aproximativ 1.150 lei.