Samsung Galaxy A5 este o versiune nouă de smartphone care nu aduce nimic nou, doar seamănă și mai tare cu iPhone. Deși au lansat deja Galaxy Alpha care preia elemente din design-ul premium al terminalelor Apple, cei de la Samsung continuă în aceeași direcție. Mă rog, este adevărat, seamănă cu iPhone 5S, nu cu noile modele.

samsung galaxy a5
Samsung Galaxy A5

Sursa: Sammobile.

Samsung Galaxy A5 are caracteristici tehnice similare cu Alpha, darcu unele diferențe. Are display de 5 inch, dar nu este Full HD, ci 720p, Super AMOLED, procesor quad-core Snapdragon 400, baterie de 2.330 mAh, cameră foto de 13 megapixeli și una pe ecran de 5 megapixeli. Stocarea este de 16GB plus carduri de memorie.

Concurs! Dai subscribe și câștigi. Apasă play:

Marea diferență ar fi interfața, vine cu cea mai nouă versiune de TouchWiz, cea care este doar pe Galaxy Note 4 acum.

Nu am detalii despre preț, dar cred că este un model accesibil, nu va concura la preț cu vârfurile de gamă de la Samsung.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected] și telefon 0769.066.003.
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!