Samsung Galaxy A9 a apărut într-un clip pe Youtube și sunt mai multe bloguri care preiau informațiile despre acest model. Face parte din noua serie A, dar are un ecran de 6 inch, procesor Snapdragon 620 și o baterie de tabletă, de 4.000 mAh. În mod sigur este mai accesibil decât modelele premium obișnuite de la Samsung.Samsung-Galaxy-A9

Ecranul de 6 inch este Super AMOLED, cu rezoluție Full HD. Dintre modelele lansate deja oficial, Galaxy A7 are 5.5 inch, A5 are 5.2 inch și A3 are 4.7 inch. Așa că este logic să vină cu un model un pic mai mare.

Snapdragon 620 este un procesor octa-core la 1.8GHz, iar telefonul vine cu 3 GB de RAM. Acceleratorul grafic este Adreno 510, iar stocarea internă de 32GB. Terminalul are o cameră foto cu senzor de 13 megapixeli pe spate, iar frontala pentru poze selfie este de 8 megapixeli. Are tehnologie LTE Cat 7 și, cum spuneam, atuul său este bateria mare, care oferă o autonomie bună.

Galaxy A9 se va lansa cu Android 5.1.1, deși este posibil să vedem o actualizare la 6.0 ulterior. Cei de la Sammobile vorbesc despre un senzor de amprente și despre posibilitatea de a utiliza terminalul cu soluția de plăți mobile Samsung Pay.

ads