Samsung Galaxy C5 a apărut pe surse, este un nou model de smartphone de nivel mediu, cu design bun. Se pare că sud-coreenii au trecut peste ideea de a limita numărul de modele și vor să creeze serii cu toate literele din alfabet.

samsung galaxy c5

Credit foto: GSMarena

Avem deja modele Samsung Galaxy A, Galaxy J, Galaxy E, Galaxy S și Galaxy Z, iar acum cred că este primul C. Să-mi spuneți dacă mă înșel. Are un design care bate spre iPhone, cu spatele metalic, gri, liniile de la antene oarecum similare (și cu HTC desigur). Partea frontală pare destul de similară cu celelalte modele Samsung, nu are mari schimbări.

ads

Conform zvonruilor, Samsung a publicat și un firmware special pentru Galaxy C5 (SM-C5000). Așa s-a aflat de model, iar apoi au găsit și pozele astea pe diverse site-uri.

Terminalul are un display de 5.2 inch Full HD, procesor Qualcomm Snapdragon 617, 4GB de RAM, Adreno 405 GPU, Android 6.0. Pare să fie un model mai accesibil care să concureze cu ceea ce oferă producătorii chinezi la ora actuală. Prețurile pe piața indiană sunt la nivelul de 205 dolari (810 lei) mai adăugați ceva taxe, dar tot este o ofertă bună.

Deocamdată nu am mai multe detalii despre Samsung Galaxy C5, dar revin pe tema asta asap.