După Seria A, Samsung scoate la iveală următoarele modele din seria C. Astăzi a trecut testele oficiale Galaxy C7 Pro, un model echilibrat, cu display de mari dimensiuni, dotat decent. De asemenea, de la oficialitățile chineze a ieșit la iveală și noul design.

samsung galaxy c7 pro

Galaxy C7 Pro

Modelul mediu din seria C vine cu un ecran de 5.7 inch Full HD, procesor Qualcomm Snapdragon 626, cu 4 GB de RAM, stocare de 64GB, cameră foto pe spate de 16 megapixeli, iar pe față au pus tot un senzor de 16 megapixeli. Platforma este Android 6.0.1 Marshmallow. Are un body din metal, nu seamănă cu Seria A, unde modelele sunt din sticlă, iar pe spate liniile de antenă sunt aproape ascunse. Butonul de Home oval de pe față nu lipsește, ce să mai, are elemente de design clasice, dar și unele noi.

Samsung Galaxy C7 Pro a primit certificare de WiFi dual-band, adică merge și pe 2.4GHz, dar și pe 5GHz. Codul Galaxy C7 Pro este SM-C7010. Procesorul Snapdragon 626 este octa-core bazat pe nuclee Cortex-A53. Este construit pe 14 nanometri și procesează 64-bit. El include acceleratorul grafic Adreno 506 .

ads

Bateria acestui model este de 3.300 mAh, de unde cred că va avea o autonomie decentă. Rămâne să vedem cât de bine se mișcă în utilizarea de zi cu zi. Nu știm exact prețurile pentru acest model, dar seria C este compusă din modele mai accesibile ca preț.

Samsung mai pregătește în seria C modele precum C5 Pro, cel mai compact, dar și C9 Pro, care probabil va avea ecran mai mare. Deocamdată modelele nu au fost confirmate oficial, acele teste pe care le-au trecut arată că modelele sunt reale și că urmează să fie lansate. Mă așteptam să vedem deja oficial Seria A, dar probabil că Samsung așteaptă ianuaire 2017 să facă noile anunțuri oficiale.

Revin pe tema asta când vom avea confirmarea.