Samsung Galaxy J2 a fost lansat oficial, este un nou model ieftin al sud-coreenilor. Văzusem J1 și J3, este fix între cele două…

Samsung-J-2--Gold-1000x0-compressor

Samsung Galaxy J2 2016 este evident varianta îmbunătățită a modelului similar din 2015. Este un model cu tehnologie 4G, cu funcții smart, precum Turbo Speed Technology sau Smart Glow—in.

Pe scurt, deși este un device ieftin, promite o experiență mai bună de utilizare, iar interfața și aplicațiile rulează mai rapid decât pe unele modele scumpe.

Tehnologia Turbo Speed monitorizează aplicațiile și le închide automat pe cele neutilizate. Specialiștii spun că viteza este cu 40% mai mare decât la terminale Android cu 2x memoria RAM.

Smart Glow ajută la notificări, poți seta diverse culori și intensități. Are în plus tehnologie Power saving pentru a crește autonomia, Ultra Data Saving pentru a reduce traficul de date mobile, Selfie Assist pentru poze selfie reușite.

Samsung Galaxy J2 are ecran de 5 inch, rezoluție HD 720p, procesor quad-core la 1.5 GHz, 1.5 GB de RAM, 8GB stocare și un card microSD de 128GB.

Este subțirel, are doar 8 milimetri grosime. Bateria internă este de 2.600 mAh, destul de ok. Vine cu Android Marshmallow 6.0.1.

Camera foto este de 8 megapixeli, iar cea frontală este de 5 megapixeli.

Prețul este de sub 240 de dolari. Ca idee, nu știm cât va costa la noi oficial.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!