Un Samsung Galaxy J5 a luat foc, iar utilizatorii acestei serii se tem acum că terminalele au aceeași problemă ca la Note 7. Seria J de la Samsung are terminale mid-range, cu un preț bun. Pe de altă parte, au mai fost incidente izolate cu alte modele, nu înseamnă că toate sunt ca Note.

samsung_galaxy_j5_2016

Incidentul a avut la la Paris și din fericire nimeni nu a fost rănit. Dar se vede că a ars parchetul (foto mai jos) acolo unde l-a aruncat proprietarul. De altfel, se pare că va deschide un proces împotriva Samsung.

Telefonul a început să scoată fum și s-a îndoit, nu a explodat propriu-zis, dar a ars pe interior. Deocamdată oficialii și analiștii cred că este un caz izolat, nu s-a mai întâmplat cu alt model Galaxy J5. Pe de altă parte, este cam mare coicidența să fie tot un Samsung.

În orice caz, deocamdată compania sud-coreeană NU a anunțat oficial cauza acestor izbucniri. Probleme au fost și cu Galaxy S7 Edge, dar numai cazuri izolate, iar la Note 7 au fost cam 100 de cazuri la nivel global.

Inițial ziceau că au găsit problema la baterie, dar după ce au înlocuit terminalele problema a continuat să afecteze și modelele noi.

exploded-samsung-galaxy-j5

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!