Samsung Galaxy J6 (2018) iese la iveală în primele imagini aproape oficiale, seamănă foarte tare cu recent lansata serie Galaxy A6 (2018). Terminalul este mai ieftin, cu dotări mai modeste și un preț mai bun, probabil înlocuiește astfel modelele Galaxy J3/J5 care erau în mod tradițional mai ieftine.

Sursa: Sammobile

Samsung Galaxy J6

Noul model mai ieftin nu a fost anunțat încă oficial, sunt informații pe surse, date pe baza unor pliante de marketing care nu știm cât de reale sunt, precum și capturi care pot fi foarte ușor trucate. Dar pentru că Samsung a schimbat anul ăsta seria A3/A5/A7 cu noile A8 / A6/ A6+, acum se așteaptă ca și seria J să fie modificată. Noile modele ar fi J4 – cel mai ieftin – precum și acest Samsung Galaxy J6, un fel de A6 mai slab dotat.

Modelul are ecran tot de 5.6 inch cu formatul HD+, respectiv 720×1480 pixeli, formatul Samsung cu 18.5/9, cu un procesor octa-core Exynos 7870, versiuni cu 2GB de RAM, 3GB de RAM și 4GB de RAM, stocare de 32 sau 64GB plus slot de carduri de memorie. Camera foto de pe spate este single, cu un senzor de 13 megapixeli. Senzorul de amprentă pare să fie pe spate, pe mijloc, sub camera foto. Camera foto frontală pare să fie cea de 8 megapixeli care a mai fost folosită pe terminale Samsung.

Telefonul are o baterie integrată de 3.000 mAh și pare să fie dotat cu mufă de căști 3.5 mm jack. Mufa de încărcare este microUSB și nu are tehnologii mai noi, fiind doar un telefon mai ieftin. Prețul Samsung Galaxy J6 (2018) ar trebui să înceapă de la 180 de euro, dar să vedem când ajunge oficial. Modelul mai bine dotat este, evident, mai scump.

Vă las și imaginea cu posterul sau ce o fi el.

Pe unele site-uri se spune că acest telefon va fi “Made in India” și va fi lansat cu o campanie specială în această țară, unde Samsung vrea să concureze mai bine Xiaomi. Compania chineză a devenit mare jucător pe piața indiană și a mutat acolo o fabrică pentru a produce telefoane mobile local.

Via: GSMArena

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!