Samsung Galaxy J7 Max este o versiune un pic mai bună a modelului Galaxy J7 2017, abia lansat. Principala diferență, fac pariu că ați ghici și singuri, este ecranul. Și cu asta, bateria devine un pic mai mare și ea.

Samsung galaxy j7 max

Modelul Samsung Galaxy J7 Max a ajuns deja la teste, deci poate vine și în România. Modelul are un ecran de 5.7 inch, comparat cu 5.5 inch la modelul J7 normal. Diferența nu este chiar mare, dar pentru unii contează dimensiunea. Plus că bateria integrată crește de la 3.300 mAh, tocmai la 3.600 mAh. Capacitate destul de bună pentru un telefon mid-range.

Samsung a reușit să facă vânzări foarte bune cu modelele Galaxy A și Galaxy J, ambele sunt serii mid-range, dar produsele cu 7 sunt în general mai mari și mai bine dotate decât modelele 3 sau 5. De asemenea există versiunea de top cu 9 la unele modele. Samsung Galaxy J7 Max diferă de modelul anterior și prin procesor. De data asta au folosit Mediatek Helio P20, care este octa-core, dar folosește nucleele Cortex-A53 la 2.4GHz, oferind astfel mai multă performanță decât Exynos 7870 Octa, care nu trece de 1.6GHz. Modelul are 4GB de RAM și stocare de 32GB, plus suport de carduri de memorie. J7 original vedea și în variantă 16/32GB cu 3GB de RAM, iar asta va îmbunătăți experiența cu aplicațiile mai intensive.

Problema cu acest model este tipică pentru Samsung, el poate fi confundat printre alte modele J7 de toate felurile. Există Galaxy J7 Prime, Galaxy J7 Pro și devine aproape imposibil să știi exact fiecare ce dotare are și să poți compara prețurile. De-asta au cei de la GSMArena atâta succes, măcăr acolo poți compara detaliile tehnice cât de cât. Asta presupunând că ele au fost introduse corect și nu conțin erori grosolane, cum se întâmplă deseori.

Samsung Galaxy J7 Max are un preț internațional de vreo 400 de dolari, dar în Europa faceți conversia în euro și adăugați TVA și alte taxe.