Samsung Galaxy J7 Plus nu este confirmat oficial, dar a fost prezentat într-un video online (embed mai jos). Terminalul mid-range încheie seria J și aduce camera foto duală, o noutate pe care Samsung a tot întârziat să o aducă.

Sursa foto: Android Headlines.

Detaliile Galaxy J7 Plus

Terminalele din seriile inferioare ale Samsung (A, B, C, E, J, Z) au în general patru sau chiar cinci niveluri. Practic modelele entry-level ieftine sunt cu 3 (adică A3, J3), modelele mid-range sunt 5 sau 7 (A5, J7), iar modelele care tind spre top sunt cu 9. Modelul J7 Plus pare să fie intermediar spre premium, adică are și dotări, dar nu este tocmai de top. Probabil un preț accesibil sub 2500 de lei, ceea ce pentru Samsung înseamnă jos.

Există deja lansat oficial Samsung Galaxy J7 (2017), iar modelul are dotări bune. Dispune de un ecran de 5.5 inch, Super AMOLED, cu rezoluție HD (720p), un procesor octa-core la 1.6GHz, 3GB de RAM și 16GB de stocare internă, suport pentru carduri de memorie microSD de pînă la 256GB, cameră foto pe spate de 13 megapixeli, baterie integrată de 3.600 mAh. Este un smartphone puternic și arătos, dar care vine cu un preț bun. Conform prezentării oficiale, prețul de comercializare pentru Europa este de 339 euro, undeva pe la 1.550 lei.

În cazul Samsung Galaxy J7 Plus nu avem foarte multe detalii tehnice. Din imagini pare similar, dar se disting cele două mari diferențe. Una ar fi camera foto duală, despre care se tot zvonea că va veni la modelele entry level, dar Samsung a păstrat-o pentru a promova mai bine Note 8. Acum poate că chiar vine pe modelele mid-range. Se vede de asemenea un buton care pare să fie cel de Bixby de la Galaxy S8, care ar putea aduce asistentul digital la un nivel de preț mai accesibil, pentru a avea mai mulți utilizatori.

Conform zvonurilor, Galaxy J7 plus are procesorul Exynos 7870, octa-cire cu nuclee Cortex-A53 și care poate ajunge la 2.4GHz, cu accelerator grafic Mali-T830 MP2. Ecranul rămâne de 5.5 inch, Super AMOLED, 4GB de RAM, 32GB de stocare plus card de memorie, dual-SIM și o baterie de 3.000 mAh, camera frontală este de 16 megapixeli. Vine cu platforma Android 7.1.1.

Rămâne să vedem cât de rapid se confirmă acest model, pare destul de interesant.

Video

Ignorați limba și uitați-vă doar la prezentare.