Samsung Electronics a confirmat azi oficial că noul smartphone Galaxy M11 va fi disponibil în România, aducând funcții îmbunătățite și inovații popularei serii Galaxy M. Echipat cu un Display Infinity-O captivant, o cameră triplă și o baterie de lungă durată, M11 aduce inovația must-have la un preț remarcabil.

Specificații Samsung Galaxy M11

Display: 6.4-inch HD+ TFT, 1560×720 pixeli
Procesor: Snapdragon 450 (14 nm) octa-core 1.8 GHz Cortex-A53
Memorie: 3GB RAM
Stocare: 32GB + card microSD
Camera: 13+ 5 + 2 megapixeli
Selfie: 8 megapixeli
Dimensiuni: 161.4 x 76.3 x 9.0 mm
Baterie: 5000mAh + 15W Încărcare Rapidă
Preț: 159 euro

Preț Samsung Galaxy M11

Galaxy M11 prezintă display-ul caracteristic Infinity-O de la Samsung, echipat cu un ecran HD+ de 6,4 inch, destul de normal. Este ok chiar dacă vă jucați, urmăriți videoclipuri sau pur și simplu navigați prin rețelele de socializare, raportul de afișare 19,5:9 sincronizat cu sunetul Dolby Atmos vă permit o experiență interesantă.

ads

Samsung M11 păstrează elementele de design caracteristice seriei existente, oferind două culori diferite. Este echipat cu o cameră triplă ce dispune de avansuri tehnologice pentru o fotografiere inteligentă, capabilă să surprindă imagini sau să înregistreze videoclipuri la o calitate profesională fără efort. Camera principală de 13MP, împreună cu camera Ultra Wide de 5MP, le permit utilizatorilor să surprindă toate acele fotografii peisagistice impresionante. Camera de adâncime de 2MP integrează funcția Live Focus ce îi permite subiectului din fotografie să fie pus în evidență. Pentru a adăuga fotografiilor un touch creativ și un strop de amuzament, utilizatorii pot opta pentru o gamă largă de filtre și stickere AR bazate pe recunoașterea facială.

Galaxy M11 prezintă o baterie de lungă durată de 5.000 mAh alimentată printr-o încărcare rapidă de 15W, ce permite un timp de vizualizare a conținutului preferat mult mai mare. Cu 32GB de stocare internă și o memorie externă de până la 512 GB, utilizatorii pot surprinde cele mai importante momente din viața lor fără a trăi cu teama de a rămâne fără spațiu de stocare. Interfața simplificată și interfața de utilizare avansată oferă o legătură rapidă și intuitivă cu viața reală.

Galaxy M11 este echipat cu funcția de recunoaștere facială și cu un senzor de amprentă poziționat în partea din spate, asigurând o utilizare zilnică neîntreruptă, dar sigură.

Galaxy M11 va fi disponibil la comandă în luna octombrie cu preț pornind de la 159 de euro.