Samsung a anunțat astăzi lansarea dispozitivului Galaxy M32 în Europa. Cel mai recent telefon din seria Galaxy M oferă funcții interesante la un preț accesibil. Galaxy M32 vine cu un ecran Infinity-U Super AMOLED și o cameră quad versatilă, precum și cu o baterie de 5.000 mAh. Pe site-ul Samsung apare cu 6.000 mAh.

samsung galaxy m32

Detalii tehnice Galaxy M32

Ecran: 6.4″ Super AMOLED, FHD+, 90Hz, 800 nits, Infinity-U
Procesor: Mediatek Helio G80
GPU: Mali-G52 MC2
Memorie: 6GB
Stocare: 128GB
Camera: 64+8+2+2 megapixeli
Selfie: 20 megapixlei
Dimensiuni: 159.3 x 74.0 x 8.4mm
Greutate: 196 g
Baterie: 5.000mAh + 25W
OS: Android 11, One UI 3.1
Tehnologii: Bluetooth 5.0, WiFi ac, USB Type-C 2.0, microSD
Preț: N/A

Samsung Galaxy M32

Ecranul Infinity-U Super AMOLED de 6,4” introduce utilizatorii într-o experiență vizuală fără margini, ideală pentru jocuri, vizionarea videoclipurilor preferate, navigarea pe internet și răsfoirea fotografiilor. Cu un timp de răspuns mai scurt, rata de refresh de 90Hz permite un afișaj mai rapid și mai lin pentru momentele de scroll în paginile de social media, îmbunătățind experiența, dar menținând un preț accesibil.

Galaxy M32 vine cu o cameră Ultra-Wide de 8MP pentru fotografii realizate cu un unghi vizual de 123 de grade, fără a pierde niciun moment important. Camera Macro de 2MP a fost creată pentru a surprinde natura în toate formele ei, chiar și în cele mai mici detalii. Aceste specificații se completează perfect cu camera Wide de 64MP, cu cea de adâncime (Depth) de 2MP și cu cea de selfie de 20MP, precum și cu posibilitatea de a crea propriul filtru în funcție de dispozitivul fiecărui utilizator. Aceștia își pot scoate în evidență creativitatea, bucurându-se de fotografii luminoase, clare și unice.

ads

Galaxy M32 dispune de o baterie de 5.000 mAh pentru a rămâne conectat pe tot parcursul zilei. Alături de un design metalic, îmbinat cu reflexii laser, M32 devine un telefon cu adevărat unic. În ceea ce privește siguranța, M32 vine, de asemenea, cu recunoaștere facială și cu un senzor de amprentă cu suport audio.

Noul Galaxy M32 va fi disponibil începând cu a doua jumatate a lunii iulie. Nu avem încă un preț oficial.

De la lansarea sa în 2019, seria Galaxy M a fost concepută pentru a menține nevoile de bază ale utilizatorilor. Galaxy M32 este conceput pentru a inspira viețile tinerilor utilizatori și pentru a-i susține în fiecare zi. Galaxy M32 continuă să demonstreze angajamentul Samsung de a pune la dispoziție dispozitive puternice pentru toate nivelurile”, a declarat Tiberiu Dobre, şeful diviziei telecom din cadrul Samsung Electronics România şi Bulgaria.