Samsung Galaxy Mini, zis și S5570, a ajuns în magazine deja, la un preț de circa 850 de lei. Super-preț pentru un smartphone destul de avansat, cu Android 2.2. Sigur, nu zbârnâie la fel ca Galaxy S II, dar va merge perfect și își face treaba. Galaxy Mini arată relativ ok, nu m-am jucat cu el, așa că pot să-mi dau cu părerea doar din ceea ce se știe oficial. Samsung Galaxy Mini (detalii) este un competitor pentru HTC Wildfire, dar cred că va avea succes.

Samsung GALAXY-mini

Samsung Galaxy mini a fost gândit ca smartphone pentru tineri, are display QVGA de 3,14 inchi, acces la aplicații Quick Office, procesor de 600 MHz. Este conceput pentru țările în curs de dezvoltare.

Samsung Galaxy Mini

– 3.14-inch QVGA touchscreen
– 600MHz processor
– 3MP camera with auto-focus

Include GPS pentru navigație asistată de satelit, acces la serviciile Google și social networking, tehnologie HSDPA pentru download rapid.
Are tehnologie Wi-Fi, cu Swype scrieți mai ușor mesaje, are player de muzică și mufă de căști 3,5 mm jack.

Poți găsi Samsung Galaxy Mini la eMAG.

Dragomir (OLD)

Contul vechi (my old account).

Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Pot fi contactat pe email [email protected]
NU SUNT SERVICE SAU MAGAZIN !