Operatorii telecom au anunțat Samsung Galaxy Note 8 preț în România, am verificat și în câteva magazine online din ro.  Cred că deja toată lumea știe detaliile Samsung Galaxy Note 8.

Sdamsung Galaxy Note 8 preț în România

Prețul Samsung Galaxy Note 8 este de aproximativ 969 de euro (4.450 de lei). Cam fiecare operator are oferte speciale pentru Samsung Galaxy Note 8, cu abonament în special. Vă detaliez ofertele mai jos și la final am și oferte de la magazine.

Galaxy Note 8 preț în România

Vodafone. Începând cu 23 august Samsung Galaxy Note 8 este disponibil pentru precomandă pentru clienții Vodafone România. Clienții care înregistrează o precomandă vor primi gratuit un Samsung DeX, în limita stocului, dispozitiv ce permite conectarea lui Samsung Galaxy Note 8 la monitor, tastatură și mouse pentru o experiență de desktop inedită. Fără abonament prețul Note 8 este 969,01 euro, poate fi achiziționat la un preț de la 259 de euro, împreună cu abonamentul Super RED 89 (adică 89 de euro pe lună).

Orange. Se poate precomanda la Orange tot de azi, prețul este de 969,01 euro fără abonament. Alături de Samsung Galaxy Note 8, clienții care comandă telefonul în perioada 23 august-14 septembrie vor primi cadou și un Samsung DeX Station. Exclusiv prin magazinul online Orange, clienții au șansa de a câștiga 100GB bonus și 24 de luni gratuite la abonamentul pentru care a fost lansată precomanda telefonului Samsung Galaxy Note 8. Promoția se desfășoară până pe 14 septembrie, iar cei 10 câștigători vor fi aleși prin tragere la sorți.

Telekom Romania nu are afișată pe site oferta la ora postării acestui articol. Germanos a trimis însă oferta, iar Samsung Galaxy Note 8 are un preț de 4.499 lei cu tot cu Dex station cadou.

Update: Telekom Romania oferă noul Samsung Galaxy Note8, la precomandă, la preţul de 2.899 lei, cu abonamentul Mobil 25. Tot nu am prețul fără abonament, dar există și stația Dex cadou.

RCS RDS nu are pe pagina Digi Mobil oferte legate de Galaxy Note 8. Actualizez dacă aflu ceva.

Prețul Samsung Galaxy Note 8 în România, online

Telefonul nu este listat vizibil pe eMag, dar apare la o căutare mai avansată tot la prețul de 4.499 lei. Nu știu de ce Emag a trecut la detalii “dual SIM”, acest lucru nu apare nicăieri în prezentările oficiale.

Samsung Galaxy Note 8 are un preț de 4.499, 90 lei și la Altex, unde apare în variantele Black și Gold. Același preț este și la Media Galaxy, unde apare clar și cadoul Dex Station.

Cam atât la ora asta, dacă aveți alte oferte, le aștept în comentarii…