Abia mâine ajung şi la standul Samsung, dar pînă atunci au mai lansat un smartphone Galaxy. Curând o să fie prea multe ca să le mai cunoască cineva şi tare mă întreb dacă este o chestie bună. V-am scris despre acest telefon şi nu, nu este Nexus Prime…

Samsung Galaxy Note
Samsung Galaxy Note

Samsung Galaxy Note

Samsung Galaxy Note lansează o nouă categorie de produse, prefigurată de Dell Streak.
Samsung Galaxy Note are un display de 5.3”,acesta fiind cel mai mare ecran încorporat pe un smartphone. Dispozitivul prezintă pentru prima oară în lume cel mai mare display HD Super AMOLED, cu o rezoluţie mare a ecranului.

Procesorul dual-core de 1,4 GHz asigură o viteză deosebită la utilizare, iar interfața prietenoasă asigură funcționalitate unică. Vitezele extreme de mari ale rețelei sunt activate prin conexiunile extreme de rapide HSPA+ și LTE, asigurând o navigare rapidă și eficientă.

Samsung îmbunătăţeşte capacitățile business de utilizare ale dispozitivului prin parteneriatul cu Juniper Networks. Juniper Pulse SSL VPN oferă acces sigur de la distanță la resursele companiei. SSL VPN permite marilor companii și furnizorilor de servicii să răspundă restricțiilor stricte de acces și autorizare, protejând datele companiei prin centralizarea controlului și prin sprijinul eficient acordat utilizatorilor acestui dispozitiv.

ads

Galaxy Note este disponibil in oferta la eMAG.