Samsung Galaxy On7 Prime a fost lansat în ianuarie 2018 și este o versiune actualizată a fostului model Galaxy On7 (2016). Noul model are dotări tehnice decente și un preț foarte bun, dar noutate lui vine pe partea de software unde sud-coreenii au lansat o aplicație de shopping interesantă.

samsung galaxy on7 prime

Samsung Galaxy On7 Prime (2018) are un display de 5.5 inch Full HD, formatul clasic cu buton oval de Home sub display, are un procesor ok, modelul octa-core Samsung Exynos 7870 la 1.6GHz, cu 3 sau 4GB de RAM, 32GB de stocare internă plus slot pentru carduri de memorie, cameră foto de 13 megapixeli pe spate și o cameră foto selfie pe față cu senzor tot de 13 megapixeli. Bateia integrată în acest model este de 3.300 mAh, iar prețul este estimat între 200 de dolari și 235 de dolari, deși la noi probabil că va fi mai scump.

Terminalul are doar 8 milimetri grosime și cântărește 167 de grame. Pentru cei care caută un smartphone normal, cu preț bun și fără chestii ieșite din comun, Samsung Galaxy On7 Prime (2018) este o alegere bună. Modelul vine cu Android 7.1.1 și este posibil să fie actualizat mai târziu. Cum spuneam, singura noutate legată de acest model este aplicația de shopping dezvoltată de Samsung.

ads

Aplicația este botezată Samsung Mall și accesează funcțiile de Inteligență Artificială ale asistentului digital Bixby. Folosind aplicația, poți face poze unor ochelari, pantofi, dar și alte obiecte, iar aplicația îți sugerează de unde să cumperi produse similare. Evident, cred că Inteligența artificială doar găsește imagini similare și sugerează produse de la magazinele care au acorduri cu Samsung. După cum știți, la ora actuală asistenții virtuali pot identifica obiecte din imagini cu o precizie de circa 90%.

Samsung On7 Prime a fost lansat în India, așa că aplicația Samsung va căuta aceste produse în magazinele prezente acolo, începând cu Amazon India și continuând cu magazinele online locale. Probabil aplicația Amazon Mall va fi dezvoltată prin parteneriate la nivel local și în alte țări. Așa că va mai dura pînă să ajungă oficial și la noi.

Via: NDTV & Android Central