Samsung s-a prins că utilizatorii vor mereu un super-smartphone la care să viseze și pe care să și-l cumpere în rate sau cu abonament de 50 de euro pe lună, așa că a anunțat că va lansa Galaxy SIII, a treia versiune a vârfului de gamă, în prima parte a anului 2012, nu  în trimestrul doi ca pînă acum. De asemenea, sud-coreenii vor devansa și următoarea generație de tabletă, care va veni cu tehnologie 4G.

Samsung Galaxy S
Samsung Galaxy S

Poza este doar pentru ilustrație 🙂

 

Galaxy S3

Informațiile au fost lansate după ce Galaxy S2 se dovedește un mega-succes în vânzări. Din comentariile primite, se pare că este sold out pe la Orange și Vodafone. Nu știu ce se întâmplă cu alte magazine online. Oricum, este un super-telefon, cu adevărat generație nouă. Cred că doar Optimus 2X rezistă în momentul ăsta la o comparație directă. Sau Atrix, dar nu am avut ocazia să testez niciunul dintre terminale.

Nu există alte detalii despre Samsung Galaxy SIII la ora actuală. Oficialii Samsung repetă doar că nu au copiat Apple.

Dragomir (OLD)

Contul vechi (my old account).

Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Pot fi contactat pe email [email protected]
NU SUNT SERVICE SAU MAGAZIN !