Samsung a dezmințit pe căi mai puțin oficiale faptul că va lansa Galaxy S4 în februarie sau martie, așa cum scriu deja unele bloguri. Samsung Galaxy S3 a fost lansat în mai și este un bestseller pentru sud-coreeni. Apoi au prezentat Galaxy Note 2 care va avea cu siguranță iar vânzări record.
UPDATE: Citește care sunt noutățile legate de Samsung Galaxy S4>>>

samsung galaxy s4

 

Dar Samsung nu stă degeaba, probabil vor lansa spre finalul anului următorul Google Nexus sau Galaxy Premier cum se aude, un update pentru alt hit în materie de smartphone. Cine știe, poate vedem și următoarea generație de Android.

ads

Depinde mult de lansările Apple și de succesul rivalilor Nokia sau LG, dar și HTC, Sony și Huawei. Doar aceste cifre vor spune dacă Samsung are nevoie de un Galaxy S4 în martie sau nu.

Samsung a anunțat pe Twitter că zvonurile legate de lansarea S4 la Mobile World Congress 2013 sunt false. Sigur, ei puteau face această declarație doar pentru marketing. Este cunoscut faptul că Apple a pierdut în vânzări datorită zvonurilor că se pregătește lansarea iPhone 5.

Părerea mea este că martie va fi prea devreme pentru un update. Mobile World Congress, care oricum e în februarie, nu martie cum au scris unii, va aduce probabil update-uri gen Star IV și Hello Kitty 4, posibil ceva terminale Windows Phone 8, depinde cum merge treaba. Dar nu văd necesar un Galaxy S4.

Samsung va lansa S4 doar dacă piede teren în fața vreunui rival sau dacă Apple lansează iPhone 6 înainte de vreme pentru că iPhone 5 nu ar merge bine.

Și oricum ar fi fost ridicol ca un Samsung Galaxy S4 să aibă ecran de 5 inchi când Note 2 are display de 5,5 inchi. Pare chiar aiurea.

Mai degrabă fac un telefon cu design bun și într-o dimensiune normală.

 

P.S. Vezi toate noutățile legate de Samsung Galaxy S4>>>