Samsung Galaxy S5 – următorul hit al sud-coreenilor, care probabil va fi lansat în primăvara lui 2014 – va avea o cameră foto cu senzor de 16 megapixeli și stabilizare optică integrată, confom BGR. Oficialii Samsung au declarat că ar fi dorit să introducă stabilizarea optică încă de la modelul Galaxy Note 3, care se lansează peste câteva zile înainte de iFA Berlin. Dar acum nu au găsit suficiente componente, așa că Note 3 va avea cameră bună, dar fără OIS. Și au mai ieșit la iveală alte detalii despre Galaxy S5.

UPDATE: acest articol nu este actualizat. Citește noutățile despre Samsung Galaxy S5>>

bgr-samsung-galaxy-s-iv-0

Samsung Galaxy S 5

Deocamdată – șoc și groază – Samsung nu s-au hotărât dacă vor crește iar dimensiunile ecranului. Practic, de data asta eu aș prefera să rămână la 5 inch și cu asta basta. Dar nu cred că se va întâmpla asta. Pe lângă asta, sper din tot sufletul să facă ceva cu desgin-ul ăsta rotunjit pentru că efectiv arată din ce în ce mai bizar.

ads

Pornind de la zvonurile privind un iPhone cu 256GB de memorie internă și de la un comunicat Samsung în care menționează o memorie Flash de 384GB, cei de la Phonesreview.co.uk trag concluzia că Samsung ar putea bate iPhone cu o ditamai capacitatea de stocare. Inutilă zic eu. Și care va crește prețul dispozitivului foarte mult.

De asemenea, ei vorbesc despre posibilitatea de a implementa 3GB de memorie RAM pentru și mai multe aplicații, viteză sporită. Asta ar fi ceva, dacă totul ar funcționa ok.

Întrebarea care rămâne este: ce procesor vor introduce la anul? Cu câte nuclee?

Și eu sunt de părere că Samsung ar trebui să se concentreze pe baterie și să aducă mai multă autonomie terminalelor smartphone de top. Măcar două zile…