Samsung nu se lasă cu modelele similare, în ciuda promisiunilor. Sud-coreenii vor lansa zilele astea Galaxy S6 Plus cu ecran mare și Galaxy S6 Mini, cu display mic și format mai compact. De asemenea se pare că vor avea și ediții Edge pentru fiecare. Totul în speranța că vor crește vânzările și vor recupera cota de piață pierdută.

Samsung-Galaxy-S6-Edge-Plus-Rumours-Specs-581925

Samsung Galaxy S6 Plus

Modelul Plus are display de 5.5 inch, comparat cu 5.1 pentru Galaxy S6 normal. Va fi la fix între S6 și Note 5 care va avea probabil un ecran de 5.7 inch. Terminalul ar putea fi lansat la IFA Berlin. Nu vor avea nici astea slot de carduri de memorie, iar versiunea de bază are 32GB. Zvonurile vorbesc despre procesorul hexa-core (șase nuclee) Snapdragon 808 și cameră foto de 16 megapixeli, precum și frontala de 5 megapixeli. Sper să aibă o baterie mai mare, de 3.200 mAh care să te țină toată ziua.

galaxy-S6-Mini

Samsung Galaxy S6 Mini

Modelul S6 Mini are un display de 4.6 sau 4.8 inch, aproape cât iPhone 6. În rest specificațiile sunt ok, probabil procesorul ar putea fi același, pentru că Samsung a evitat anul acesta să folosească Snapdragon la modelele de top, iar acum probabil nu are suficiente procesoare Exynos pentru a răspunde cererii. În cazul S6 Mini ar fi doar 2GB de RAM, iar camera foto are senzor de 15 megapixeli. Evident, bateria este mai mică, dar scade și consumul ecranului.

O veste bună pentru că Samsung făcea modelele Mini cu dotări execrabile. Să vedem acum și impactul prețului.

P.S. Pentru că au tot fost analize care spuneau că Samsung nu vine, niște analiști au calculat că vor vinde 50 de milioane de terminale S6 anul ăsta. Sub iPhone, dar totuși…